Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolderka letnia

nie mam okresu , jak to?, pomocy!!! ciąża?????

Polecane posty

Gość kolderka letnia

mam 20 lat, ostatni seks był ponad 2 miesiace temu , mialam po seksie jescze 2 okresy i potem juz sie niekochalam... wczoraj powinnam dostac okres ale okresu nie ma , czekam czekam dodam jeszcze tyle ze byłam u ginekologa 2 tygodnie temu ,poszłam sie zbadac czy wszystko ok bo bolały mnie jajniki i gin. mówił ze wszystko ok , zbadał mnie i zrobił usg , powiedział ze nic sie nie dzieje. okres powinnam dostac wczoraj :O okresu nadal sie ma , zrobiłam dzis rano test ciazowy i wyszło "brak ciazy" czy mozliwe zebym była w ciazy?????????? nigdy mi sie okres nie spozniał

Gość kolderka letnia
ostatnio przezywam silny stres , sprawa sądowa i niewiem czy to moze przez stres ? czy isc ponownie do ginekologa? zawsze okres mialam regularnie co 31 dni

Gość kolderka letnia
a kolezanka mi powiedziala ze jej siostra miala 4 okresy jak była w ciazy

moim zdaniem to nie masz powodow do obaw. tym bardziej ze po ostatnim stosunku mialas juz okres. sama mowisz ze w ostatnim czasie bylas narazona na duzo stresow wiec to moze byc powodem opoznienia. nie denerwuj sie bo tym mozesz jeszcze bardziej opoznic wystapienie miesiaczki. glowa do gory a na pewno niedlugo dostaniesz :) pozdrawiam :)

Gość jeśli okres spóźnił ci się
aż 1 dzień to napewno jesteś w ciąży

a z tym okresem w trakcie ciazy to nie wierzcie w to. rozmawialam kiedys na ten temat z moim ginekologiem. on powiedzial ze owszem, w poczatkowej fazie ciazy moze sie czasem pojawiac dorbne plamienie w dniach kiedys powinien wystapic okres, ae po pierwsze zdarza sie to naprawde rzadko a po drugie to nigdy nie jest normalne krwawienie, co najwyzej plamienie wiec nie przejmuj sie

Gość kolderka letnia
wiem ze 1 dzien to nieduzo , ale ja okres dostawałam bardzo regularnie , nawet co do godziny , lekarz 2 tygodnie temu powiedzial ze mam wszystko ok , zrobil usg ale moze jestem w ciazy a lekarz niezauwazył?

Gość kolderka letnia
laavia ja tez mysle ze z tym okresem to tak jak mówisz , ze podczas ciazy to moze byc plamienie , ale kolezanka powiedziala ze jej siostra miala normalny okres w ciazy , niewiem czy mi prawde powiedziala ale teraz mysle o tym ciagle

Gość i co z tego że miałaś
regularnie do tej pory? A teraz spóźźni ci się 7 dni , tylko. I to też będzie w normie. Głupota bez granic :-O

najwazniejsze to zebys sie przestala denerwowac. tez kiedys spoznial mi sie okres juz o tydzien. wariowalam, normalnie nie wiedzialam co robic. bylam u lekarza i powiedzial ze skoro robilam test (a robilam, wynik byl negatywny, a i tka mnie to nie uspokiolo) to nie mam sie czym niepokoic a tym, ze sie stresuje to jedynie opozniam miesiaczke

Co więcej cykle o długości wahającej się te 7 dni to są wg nauki bardzo regularne cykle. Może by tak trochę książek poczytać i coś wiedzieć o swojej fizjologii?

Gość kolderka letnia
a dlaczego 7 dni az mi sie spozni? boze niewytrzymam w tym stresie , i chyba w pon pojde do ginekologa

Może ci się spóźnić też 11 dni jak wolisz i to też bedzie w normie. A do ginekologa możesz chodzić co dnia nawet :-O

Gość kolderka letnia
laviaa, czytalam na kefetrii topiki ze testy apteczne sie myla czesto , nawet jedna laska napisala ze była w 8 tyg ciazy a test wyszedł negatywny :(

po pierwsze to zrob test, testy naprawde sa wiarygodne, moj lekarz mi to powiedzial a to ze mi sie spoznial az o tydzien to nie znaczy ze Tobie tez bedzie sie tyle spoznial. moze dostaniesz jutro, albo nawet dzis. trzymam kciuki :)

Gość kolderka letnia
ale moze ginekolog nie wykrył ciazy u mnie , a moze ciaza jest?

jezeli mialas robione usg to raczej malo prawdopodobne zeby nic nie zauwazyl

Gość kolderka letnia
myslisz ze usg wykryło by jakby ciaza była ???, jestem 2,5 m-ca po ostatnim stosunku a u lekarza byłam 2 tyg temu

Gość kolderka letnia
mam nadzieje ze to przez stres

lekarz na usg jest w stanie potwierdzic 6-7 tyg ciązę. Wiec jesli nie wykryl ciazy to jej nie ma :) a stresy mogą spowodowac przesuniecie okresu wiec glowa do góry :)

Gość kolderka letnia
czy isc w poniedzialek do gina ? chodze do najlepszego w miescie , faceta , swietny dokładny mily , ale czy sobie czegos niepomysli bo przeciez byłam u niego prywatnie 2 tyg temu

co wy macie z tymi testami??? po to sa one wymyslone i tak zrobione zeby sie nie mylily!!!!!!!!! jak zrobisz w odpowiednim czasie- czyli w momencie kiedy powinna byc miesiaczka a jej nie ma to test jest WIARYGODNY . chyba po to one sa!

Gość kolderka letnia
a najgorsze jest to ze sugeruje sie tym ze okres w ciazy mozna miec , a raczej krwawienia :O

Gość kolderka letnia
no to plansza- wiesz , czytalam tutaj o lasce która wykonała test w 8 tyg ciazy i wyszła jej jedna krerska

to sie nie sugeruj :) Ty mialas okresy , a plamienia to inna bajka ;) testy robilas, u gina bylas, usg bylo, nic nie wykazalo :) wiec jest OK :)

to jedna laska na ile kobiet w kraju ktore robia codziennie testy??? czy wszystkie kobiety testy oszukują????? nie!!!!!1 moze trafila na jakis wadliwy i tyle. nie ma sie co czepiac jednej laski :D spoko jest , uwierz!

Gość kolderka letnia
nieraz tu zagladam i czytalam rózne przypadki , nawet o lasce która kilka testów zrobila , okres miala, ale dalej miala watpliwosci ze jest w ciazy , i czesto zakładała topiki o tym swoim problemie , ja jej napisalam ze w ciazy nie jest a teraz sama troszke sie martwie bo mam podobna sytuacje:(

Gość ula z kwiatkiem w tle
nie masz sie czego martwic kochana , okresu w ciazy nie ma!! sa skape plamienia ale to i tak sporadyczne przypadki tymbardziej ze u lekarza byłas i nie wykrył ciazy bo w ciazy nie jestes