Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tescera_1992

Brat sie masturbowal-wytarl w recznik-ja sie podtarlam-moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość Tescera_1992

Moj brat jak sie onanizuje to potem wyciera penisa ze spemy w recznik i odwiesza na ten wieszak. Troche to dziwne bo to sa takie reczniki male co se nim twarze wycieramy. Ale to jeszcze nic. Ja zapomnialam o tym ostanio i jak zadzwonila do mnie kolezanka to szybko ucieklaz z pod prysznica. Na gore (to znaczy piersi) przykrylam sie takim duzym recznikiem ale jak rozmawialm to powycieralam sie takim tym malym co se nim twarza, rece po myciu wycieramy. No i poocieralam moja pusie. Dopiero potem-o zgrozo- przypomialanm sobie o tym ze tam moglo byc jego nasienie! Czytalam ze na przescieradle moga one przezyc z osiem godzin wiec nie mam pewnosci czy brat sie wczesniej nie wycieral w niego a przeciez sama niue zapytam bo wyjdzie ze jestem jakas nienormalna albo i gorzej. Wiec taki jest moj problem- Blagam potraktujcie go uwaznie bo ja siedze i poplakaml sie a teraz obgryzam paznokcie

Gość kamczatkaa
uwazam ze mala szansa bys zaciazyla no ale...lepiej za tydzien zrob test

:O daj spokoj, musialby Ci się spuścić w SRODKU żebyś zaszla w ciąże, na 10000 % nie jestes

Gość kasiiiiaiaaaaa
wcale nie musial w srodku. dlaczego niektorzy od samego dotykania sie w miejscach intymnych nierzadko zachodzą w ciąze.? to nie jest tak ze w srodku.!

dobra ale te plemniki leżące na tym ręczniku na pewno już pozdychały.

Gość samsunga
a skąd wiesz że on się masturbuje a potem się wyciera w ten ręcznik?...to nie myje penisa po tym tylko wyciera?

Gość Tescera_1992
Napisala ze to ja mam problem wiec myslcie co chcecie; nie wiem jak DAWNO sie masturbowal- napisalam ze one moga zyc tak "na zewnatrz" do osmiu godzin

Gość misiasisia
Pyerdolisz az trzeszczy.

Gość a ile masz lat
ludzie, w jakim Ty domu mieszkasz??? ręcznik do twarzy a Ty z bratem sobie tyłki i "pusie" nim wycieracie??? zastanowię się dziesięć razy zanim u kogoś ręcznika "do twarzy" dotknę pewnie też odwiesiłaś ten ręcznik na wieszak?

Gość Tescera_1992
Nie zeflektetowala sie potem wzielam i odlozylam do brudow. Tak normalnie to nie wycieram sie nimi ale tak czasami jak sie spiesze

ales Ty glupia przeciez jesgo pserma zaschla juz, nawet jak sie podtarłas to co az do srodka pochwy? powiedz rodzicom co on robi w recznik, jakis niewychowany Twoj brata Ty głupia

Gość aleeeeeeeess
nie osiem godzin, tylko osiem lat, rosną wtedy do rozmiarów dużego kota, tylko konsystencji są nieco innej, taki jakby kisiel ;)

Gość jestes gupia

plemniki przyzywaja kilka minut na takiej powierzchni jak recznik i nei wskakauja same do pochwy, bo niby skad miałyby wiedziec gdzie? plemniki maja taki jakby ogonek i co on ma im słuzyc do latania albo nawigacji?

Gość misiasisia
Ej, nie gadaj, to jak to, one nie lataja????

Gość assass
Ale wy jestescie biolodzy kurcze!!! dziewczyna ma racje ze przezywaja do kilku godzin a nawet 72 h wlasnie po to sa te tabletki, ale nie martw sie organizm ma zabezpieczenia chodz nie calkowite przed kazirodczym zaplodnieniem wiec nie bedziesz w ciazy

Gość assass
wiem to bo brat mnie zapłodnił dopiero po roku regularnego spółkowania.

Gość MISTRZ30
WY DEBILE! BO INACZEJ NIE MOZNA WAS NAZWAĆ. NA PEWNO NIE JESTES W CIĄŻY! PLEMNIKI UMIERAJĄ BARDZO SZYBKO NA POWIERZCHNI..DO 72 GODZ OWSZEM W ODPOWIEDNICH WARUNKACH, JAK CIPKA I WTEDY NASTĘPUJE ZAPŁODNIENIE ALBO NIE! A NA RĘCZNIKU? CHYBA WYCIERA RESZTKI DROBNE POZOSTAŁOŚCI Z CHUJA A NIE CALY ŁADUNEK! NIE BÓJ SIE NIE JESTES W CIĄŻY. JAK CHCESZ TO MOZESZ BYC..POSTARAM SIE OTO:-)

Gość PROWOKACJAA
ńa kafeterii mozna wmowic wszytko :

Gość taaaka tam
a co Ty go podglądasz? :o

Gość Paralala
Ale jestescie glupie; dziewczyna ma problem a wy ja wysmiewacie :-/

Gość ah ten brak wiedzy
No więc tak - napewno cały ładunek spermy to wylądował w kiblu na husteczce/papierze toaletowym. To co było na ręczniku to parę kropel spermy. Po za tym plemniki na prześcieradle to żyją pare minut, a jesli jest ich strasznie dużo (cały ładunek) to mogą do 8miu godzin. Wyschnięty plemnik to martwy plemnik. Po trzecie po czym te plemniki miałyby podróżować? Przecież w cipce miałaś sucho po kąpieli.

Gość misiasisia
Jak jest fleja i podglada brata walacego konia... to jak nie wysmiewac?

Gość wredoty
ale wy wredni jesteście. przecież to pisze nastolatka. może nie być do końca uświadomiona w jakich przypadkach można zajść w ciążę. radę edukować a nie wyśmiewać:p założycielko topiku, porozmawiaj z bratem aby nie robił takich rzeczy w ręcznik, którym wycierają pozostali członkowie rodziny. przecież to obleśne!

Gość wredoty
wycierają się

Gość Absolweeeentka
Ale sie usmiałam :D

Gość Lekarzyk
mi się wydaje, że na pewno jesteś w ciąży. musisz czym predzej zgłosić się do lekarza ginekologa na bukake.