mariola158 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 Po ilu dniach można stwierdzic ze jest sie w ciazy? po ilu dniach najszybciej mozna zrobic test ciazowy i jego wynik bedzie sensowny? Czy jeszcze przed terminem kolejnego okresu jest sens robic testy czy czekac... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laavia 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 ja slyszalam ze 7dni po spodziewanym terminie okresu. wiec raczej poczekaj najpierw do okresu, bo teraz test moze niczego nie stwierdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolderka letnia Napisano Czerwiec 14, 2008 TEST NAJLEPIEJ JEST ROBIC W DNIU SPODZIEWANEJ MIESIACZKI , WCZESNIEJ ROBIONE TESTY MOGA DAC BŁEDNY WYNIK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolderka letnia Napisano Czerwiec 14, 2008 MARIOLA , A czy vtobie spoznia sie okres??? czy dopiero ma przyjsc , mi sie spoznia czekam , ale od ostatniego seksu minelo ponad 2 m-ce i okresy po tym mialam a ten teraz sie spoznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola158 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 Jeszcze nie mam okresu, ale dziwnie sie czuje. Mam nadzieje, ze to wina mojego myslenia i denerwowania sie a nie \'inna\'. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolderka letnia Napisano Czerwiec 14, 2008 mariola , ja tez obawiam sie ciazy mimo ze od ostatniego stosunku mialam 2 okresy a ten mi sie spoznia teraz, ja mysle ze to jest niemozliwe zeby tak szybko pojawiały ci sie objawy ciazy, objawy ciazy sa po miesiacu dopiero, a ty moze za niedługo okres dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 najczulsze testy wykrywają ciążę 4 dni przed okresem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola158 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 Czyli moge zrobic juz test jak jestem przed okresem? Bardzo sie denerwuje, boje sie ze to dziwne uczucie to nie tylko wina mojej psychiki:( Najgorsze ze to by byla dla mnie tragedia i ta mysl mnie zadrecza. Biore tabletki, ale boje sie ze alkohol i papierosy jednak bardzo obnizyly skutecznosc tabletek... . Mialyscie podobne sytuacje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola158 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 Oszalec mozna z niepewnosci;(;(;( Prosze napiszcie cos, bo nie wiem co robic? Niby nie powinno nic byc, bo biore tabletki, ale te watpliwosci:( ehh Jaki test kupic? Nie wytrzymam tego napiecia do dnia przewidywanego dostania okresu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia333 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 mariola test nie szybciej niż w dniu spodziewanej @ a alkohol i papierosy nie zmieniają skuteczność tabletek. Jedynie mogą to zrobić antybiotyki i jakieś lekarstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 najlepszy strumieniowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola158 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 Naprawde? Myslalam, ze jakos wplywaja fajki i alkohol na skutecznosc. To skad mi sie biora w glowie takie urojenia? Ehh Jakos mnie brzuchw tych okolicach boli czasem i dlatego sie boje, ze przyczyna moze byc jedna... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola158 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 A jakies nazwy testow? I jakie sa w ogole ceny? Czy im drozszy tym lepszy? Kuowac tylko w aptece, czy jakies supermarketowe tez sa dobre? Z gory dzieki za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojacie Napisano Czerwiec 15, 2008 kupujw aptece i patrz na date wanosci, cena alezy od producenta i rodzaju testu (plytkowy, paskowy, strumieniowy - roznia sie sposobem wykonania ale to nie ma wplywu na wynik), czulosci weikszosc ma te sama wiec nie ma naczenia co kupisz. wazne zebys nie wykonala a wczesnie bo moze nie byc wiarygodny. zrob test jak ci sie miesiaczka spozni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 zawsze mowiłam strumieniowyt i mi podawala firm nie znam 16 zł dawałam i dobry bo wykrywał ciąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola158 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 Aha, ok to kupie. Zastanawiam sie nad zrobieniem go juz teraz, czy czekac. Nerwy nerwami, ale po co robic za wczesnie? Choc wydaje mi sie ze jesli mialoby \'cos \' wyjsc to test pokazalby i teraz. Wczesniej bylam pewna, ze nic sie wydarzyc nie moze, ale jak zaczelam czytac rozne watki na forum to stres mnie jeszcze wiekszy dopadl :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 15, 2008 nieraz wczesnej ciązy nie pokazują.najlepiej jak sie okres spoznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach