Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Amai

Oszpeci艂am si臋!!

Polecane posty

Go艣膰 A co ci da ten szybszy porost
Nie wiem jaka jest powierzchnia na jakiej 艣ci臋艂a艣 sobie te w艂osy, ale je艣li jest rozleg艂a to jedyne wyj艣cie to obi臋cie w艂os贸w. Nawet je艣li w kr贸ciutkiej fryzurze nie b臋dziesz wygl膮da膰 korzystnie.Przynajmniej nie b臋dziesz przypomina膰 uciekinierki z zag艂adu dla umys艂owo chorych.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Amai
Jako艣 sobie radz臋, podpi臋艂am grzywke do g贸ry tak 偶e tego nikt jeszcze nie zauwa偶y艂, uff :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojjjjoj
pomysl o doczepieniu u fryzjera kilku pasm o ile jez nie jest za krotki.dobry fryzjer da rade;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amai
Nie jest tak 藕le, chyba za bardzo spanikowalam ;p ale zas艂aniam r臋kami g艂ow臋, gdy kto艣 chce sie popatrze膰 na ich czubek;p m贸wi膮 mi , 偶e mam ladny blond, a to spalone pasemka!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jest lato
mo偶esz troch臋 poeksperymentowac z nakryciami g艂owy, mo偶esz nosic jak膮艣 szerok膮 opask臋 z tkaniny, szalik, bandank臋, zabawny kapelusik, bejzbol贸wk臋 itp, jak kto艣 b臋dzie pyta艂 to powiesz 偶e to Tw贸j nowy look ale faktycznie najrozs膮dniej bny by艂o i艣c do fyzjera i maksymalnie skr贸cic w艂osy i szamponem koloryzuj膮cym (bro艅 Bo偶e nie farba !!!!) przywr贸cic im Tw贸j naturalny odcie艅 zawsze uwa偶a艂am 偶e preparaty Joanny to shit, w og贸le nie rozumiem po co dziewczyny to kupuj膮 skoro to tylko pali w艂osy a jest tyle dobrych farb Loreala: Casting, Garniera np Belle Color, Nutrisse

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amai
Nie ma za co, wiem, 偶e to smieszne;p choc dla mnie nie...dziekuje za porady:)

Udost臋pnij ten post