Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amai

Oszpeciłam się!!

Polecane posty

Gość A co ci da ten szybszy porost
Nie wiem jaka jest powierzchnia na jakiej ścięłaś sobie te włosy, ale jeśli jest rozległa to jedyne wyjście to obięcie włosów. Nawet jeśli w króciutkiej fryzurze nie będziesz wyglądać korzystnie.Przynajmniej nie będziesz przypominać uciekinierki z zagładu dla umysłowo chorych.

Gość Amai
Jakoś sobie radzę, podpięłam grzywke do góry tak że tego nikt jeszcze nie zauważył, uff :)

Gość ojjjjoj
pomysl o doczepieniu u fryzjera kilku pasm o ile jez nie jest za krotki.dobry fryzjer da rade;)

Gość Amai
Nie jest tak źle, chyba za bardzo spanikowalam ;p ale zasłaniam rękami głowę, gdy ktoś chce sie popatrzeć na ich czubek;p mówią mi , że mam ladny blond, a to spalone pasemka!!!

Gość jest lato
możesz trochę poeksperymentowac z nakryciami głowy, możesz nosic jakąś szeroką opaskę z tkaniny, szalik, bandankę, zabawny kapelusik, bejzbolówkę itp, jak ktoś będzie pytał to powiesz że to Twój nowy look ale faktycznie najrozsądniej bny było iśc do fyzjera i maksymalnie skrócic włosy i szamponem koloryzującym (broń Boże nie farba !!!!) przywrócic im Twój naturalny odcień zawsze uważałam że preparaty Joanny to shit, w ogóle nie rozumiem po co dziewczyny to kupują skoro to tylko pali włosy a jest tyle dobrych farb Loreala: Casting, Garniera np Belle Color, Nutrisse

Gość Amai
Nie ma za co, wiem, że to smieszne;p choc dla mnie nie...dziekuje za porady:)