Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amai

Oszpeciłam się!!

Polecane posty

Gość Amai

Kochane czytelniczki... Nie wiem co mi odbiło, ale teraz gorzko tego żałuje. Rano zachciało mi się być blondynką. Mam jasny brąz włosy. Pobiegłam do sklepu i kupiłam sobie rozjaśniacz do włosów z Joanny. Na początku miałam wątpliwości, ale pomyślałam, że skoro kupiłam to trzeba wykorzystać. Rozmieszałam utleniacz z proszkiem rozjaśniającym i dziarsko przystąpiłam do nakładania na moje biedne włosy. Na początku nakładalam malutko. Z czasem coraz więcej, aż w końcu z trwogą dosztrzegłam żółtą wielką plamę na czubku głowy ciągnącą się kilkoma jajecznymi pasmami w dół po same końce. Momentalnie spłukałam je i umyłam swoim szamponem, ale nic nie pomogło. Wysuszyłam włosy. Wyglądały tragicznie! Jakby słońce je spaliło na samym czubku. W akcie desperacji chwyciłam bez namysłu kilka pasm i...odcięłam!! Tak, odcięłam! Teraz mam małego "jeżyka" na samym czubku głowy, który strasznie się rzuca w oczy. Jestem zalamana, szukam sposobów na szybki porost włosów, niedługo mam koniec roku, muszę jakoś wyglądać, a za 2 tyg jadę na wakacje i jak ja wyglądam! Nie wiem co mi odbilo, zachowałam się jak male dziecko. Proszę, pomózcie, wpiszcie wszystko co tylko znacie na porost włosów!!

Gość Polka w UK
hahahaahahahahahahaha no nie mogę hahaha, zapodaj fotę!!!!

Gość Amai
Jasne, wiem że strasznie śmieszne...

Gość wesolutka81
haha, ja pierdzielę haaahaha

Gość wesolutka81
a po co żeś obcieła?? wystarczyło dokupić śedi braz i zafarbować!!!!!!!!1

Gość saffi
trzeba bylo kupić farbę i przefarbować na ciemniejszy a nie obcinać! idż do fryzjera może cos ci wyczaruje na glowie :)

Gość kamczatkaa
hahahah zajebiste:-D zafarbuj teraz jakims ciemnym, np ciemny braz pokryje na bank, tylko trzymaj dluzej niz nakazuja

Gość chłopczycaajaja
a ja polecam wizytę u fryzjera i króciutką fryzurkę na jeżyka - twarzowa i wygodna - sama taką mam :D

Gość Amai
Dziekuje, ale znacie jakieś sposoby na porost włosów, gasz sama siebie nie poznaje po tym co zrobiłam

Gość żadne sposoby na porost włosów
nie pomogą... Włosy w zależności od indywidualnych cech rosną średnio 1-2 cm na miesiąc, a cudowne sposoby, może o 0,5 cm by jedynie pomogły...

Gość Amai
Może jakies zioła, tabletki?

Gość Amai
Wyglądam jak więźniarka taki duży jeżyk na czubku głowy i po bokach długie włosy

Gość żadne sposoby na porost włosów
jesli interesuje Cie przyśpieszenie porostu maksymalnie do 0,5 cm to WAX, pokrzywa, skrzyp, masaż skóry głowy

Gość Amai
A słyszałyście o cudownym działaniu mleka??

Gość pauliiii
ja mialam podobna sytuacje kiedys nudzilo mi sie w domu i zaczelam przy samym czole ciac wlosy wygladalo to okropnie i nie dosyc tego zaczelo odstawac mi od glowy jedyne rozwiązanie jakie wpadło mi do głowy to zgolić sobie kosmyk na łyso maszynkom do golenia ,i niestety to zrobiłam wyglądałam okropnie ale udało mi się to troche zasłonić naszczeście zarosło sie juz to kilka lat temu teraz juz nie mam takich durnych pomyslow

Nie ty pierwsza. A wiesz jak potem ciężko takim laskom jak ty to zniwelować jak przyjdą z takim fryzem i koniecznie chcą być blondynami?? Zawsze powtarzam z blondem nie ryzykujcie.Nie dosyć że popalicie zawsze włosy to na dodatek żółte jak kurczaki...

Gość AESLSLSssss
to może zrób sobie grzywke?? taką z boku lub jakos. zależy jak obciełaś te włosy. idz do fryzjera, a moze jakos ci pocieniuje?

Gość mrika222
hahahahah dawano sie tak nie smislam na forum muisz teraz te wlosy obciac dolysa ...albo idz do fryzjera i cos moze wymysli

Gość Amai
Oj ciężko mi, taki wstyd:( ;( Już nigdy eksperymentowania z wlosami!!! Tylko najgorzej, że niedługo bedę musiała sie publicznie pokazać....

Gość Amai
Dziękuję za wszystkie porady:* jednak mam nadzieję, że istnieje też coś na szybszy porost włosów!!

Gość MaślaK
błagam zapodaj foto!!!:D:D

Gość Amai
wystarczy, że ja już się czuję jak debil i zresztą inni też mnie tak odbierają, taaa już byś chciał Maślak widzieć

Gość normalnie siekam ze smiechu
:D

Gość nie panikuj
nic sama nie poprawiaj - poprzegladaj gazety ze zdjeciami fryzur, sprobuj dlugie wlosy podpiac, zebrac w koka lub konski ogon - potrenuj przed lustrem. Ostatecznie zastanow sie nad peruka - jest wiele "naturalnych", i nie zawsze drogich. No i lepiej popros fachowca o pomoc...

Gość Dobry fryzjer
Gorsze rzeczy mogą się przytrafić. Ja kiedyś nawinęłam sobie grzywkę na okrągłą szczotkę i potem musiałam ją obciąć tuż przy skórze :) Załóż kapelusz i idź do dobrego fryzjera, jak się wstydzisz to jedź na drugi koniec miasta, tam gdzie cię nie znają. Niech ci ufarbują włosy na jakiś normalny kolor i podcieniują. Ja mam teraz fajną fryzurkę na lato: góra i tył krótsze, podcieniowane, a boki i grzywka dość długie. Nieźle wygląda. Napisz potem jak sobie poradziłaś. :)

Gość Revalid
Dobry jest Revalid kapsułki, łykaj 3x2 kaps. przez 2 tyg. Potem 3x1 przez 3 miesiące. Potem starczy 1x1 kaps profilaktycznie. Mi pomogło. Włosy szybciej rosną i są ładniejsze. I jakby więcej włosów mam. A łykam już 6-mcy.

Gość A co ci da ten szybszy porost
włosów? Myślisz, że w ciągu kilku dni ten krótki jeżyk na czubku głowy osiągnie taką długość jak pozostałe włosy? Oczywiście, że nie. Nawet jesli włosy będą rosnąć szybciej to na to i tak potrzeba dużo czasu.