Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

acoooo

pomocy.. wpadka czy nie ? jak sądzicie ?

Polecane posty

Szukam wszędzie odpowiedzi na to pytanie.. wiem że będzie to cholernie dziecinne ale prosze o pomoc.. miałam niedawno swój pierwszy raz z chłopakiem.. Kochaliśmy sie a w pewnym krótkim momencie on zauważyl że zsuneła sie gumka... i była ona troche we mnie, po tym nie wkładał dalej, wyciągnął, a ja zaraz po tym poczułam dziwne \\\'\\\'trysniecie\\\'\\\' w okolicach wejscia do mojej pochwy.. tzn. na.. na wargi sromowe.. czy przez to można zajśc w ciązę ? wyliczyłam sobie że nia mialam wtedy dni płodnych.. i nie wiem czy dobrze to zrobiłam ostatni okre miałam 29 maja a cały cykl u mnie trwa 34 33 dni... kochaliśmy sie z 6 na 7 czerwca.. niewiem co robić.. najbardziej męczy mnie pytanie czy przez to mozna zajśc w ciąże ? gdy facet \\\'\\\'skończy\\\'\\\' na miejscach intymnych kobiety ?? prosze o odp.

Gość jezeli plemniki przezyja to ta
tak, ja mam owulacje 9-11 dni cykli, wiec jak najabardziej... ale moze sie uda, nie tak łatwo zajasc w ciaze

Gość mozeliwe zlaezy kiedy masz
owulke

Gość fajna jakas tam laska
mozna zajsc w ciaze ale to bardzo znikome szanse sa wtedy

Ale możliwe jest zajście w ciąże poprzez wytrysk mężczyzny nie \'\'w środku kobiety\'\' tylko na zawnatrz, na jej miejca intymne... często słychac że aby zajśc w ciąże facet musi \'\'dojść\'\' w środku.. a gdy jest taka sytuacja jest mozliwośc zajścia w ciąże ? czy plemniki dojda w jakis sposób tam gdzie muszą ? za bardzo nie jestem obeznana w tych sprawach.... ale psychicznie nie wyrabiam.. boję sie że bede w ciązy...

po obliczeniach dni płodnych wyszło mi że zaczynają sie 11 czerwca a doszło do tego 6 czerwca... ale czy przez takie cos można zajść ?

z 6 na 7 czerwca miałaś dni niepłodne (jeżeli masz regularne cykle oczywiście). Teoretycznie, w ten sposób można zajść w ciążę, ale szanse są niewielkie. Ty nie masz się czym martwić

Gość ale byl przez monment
bez gumki, a w plynie ejak sa plemniki ale spokojnie, bedzie ok. a na przyszlosc kochajcie sie przed @

kochalismy się z gumką ale ona sie zsuneła wtedy już nie ''wkładał'' jednak gdy wyciagnał poczulam jakieś tryśnięcie na okolice intymne... on twierdzi że nie doszło do tego bo by czuł ale jest u mężczyzn tzw.przed wczesny wytrysk...

acoooo , spokojnie , zeby zajsc w ciaze potrzebny jest wytrysk w srodku penis w srodku przy szyjce macicy w dni płodne, jakby kazda tak łatwo zachodzila w ciaze to by było nas o wiele wiecej na tym swiecie , w ciaze nie tak łatwo zajsc, popatrz ! tak wiel;e zdrowych młodych par stara sie o dzieci , kochaja sie z wytryskiem w srodku i nic , powiem szczerze ze szansa na coaze w takiej sytuacji wynosi 0,0000001% zrób test w dniu spodziewanej miesiaczki i to cie uspokoji w ciazy nie jestes

chodzi mi o to gdy wyciagnął gumke bo zauważył że została ona troche we mnie.. a ja właśnie poczułam to coś dziwnego.. wybiegłam do łazienki szybko sie wytrałam.. nie pamietam wszystkiego już dokładnie bo byłam na prawde w strasznym szoku..i boję sie teraz że w jakiś sposob poprzez wytrysk na okolice pochwy mozna zajśc w ciąże jesli to było to.. :(

Gość a ile macie lat czy moglibysc
w razie co wycowac dziecko?

fajna jakas tam laska : dzięki nawet nie wiesz jak mnie uspokoiłaś ... a czy moge zrobić test jutro z rana ?? bo czekam już tydzeń... a jakoś nie chce się stresować....

Gość nie jestes na 90procent

ja mialam setki takich sytuacji z chlopakiem i jest ok , wiesz co , jakby gumka z zawartoscia nasienia pękła w srodku to szanse na zajscie w ciaze sa , a tak to mozesz byc spokojna

wycofać ?! ja mam 18 lat! nie chce miec teraz dzieci.. mam szkołe później chce iśc na studnia.. a to mi wszystko zniszczy.. jakbym była teraz w ciąży to dosłownie zabiłabym się bez żadnych wątpliwości...

Gość a czemu w tak mlodym wieku syp
iacie ze soba? To was pierwszy raz? Moze poprZestancie na pettingu?

fajna jakas tam laska : chcałabym żeby tak było..a test moge zrobić jutro ?? tydzien po... ? Jeszcze okres z wyliczen wypada mi jakos 1 lipiec.. jak go nie będzie to się załamie...

Gość wychować razem a nie wycofac

Gość uspokoj sie bo na pewno
@ ci sie spozni, nie jestes w ciazy. Ja chcesz to dla pewnosci zrob sobie test sa takie co wykrywaja 6dniowa ciuaze

acoooo-> kochana , raczej jak teraz zrobisz test to nie bedzie wiarygodny , ale ja mysle ze na 100000% w ciazy nie jestes , zrób test rano 29 czerwca ale napewno wyjdzie jedna kreska , uwierz mi , ja mialam wiele takich sytuacji , kocham sie z facetem bez gumki , stosunek przerywany , facet wyciaga i spuszcza mi sie np na brzuch albo na c.i.p.k.e :) i troszke sperma spływa na wargo sromowe i jest ok , w ciazy nie jestem bo nie ma wytrysku w srodku , a zanim plemniki z okolic pochwy dotrą do jajeczka to beda słabe i gina po drodze i zaplodnienia nie ma kochana , nie martw sie , ja tez sie kiedys martwilam , ale ginekolog mi powiedzial ze wcale nie tak łatwo zajsc w ciaze jak sie wydaje

Gość ja mialam pierwszy raz w wieku
20lat i nie zaluje, po 3latach bycia razem , znalismy sie i bylo cudnie, dzis jestesmy malzenstwem:)

poczekaj spokojnie na okres a jak sie okres skonczy to biegiem do lekarza po tabletki anty :) okres na bank sie pojawi , nie martw sie

no właśnie gdy wszystko wyjdzie, test i dostane okres od razu wybieram sie do ginekologa..a co dziwne... od wczoraj boli mnie lewy jajnik, nisko pod brzuchem.. co to za objaw ?? tego że np.11 czerwca zaczely mi sie dni płodne ?

Gość masz teraz owulke spokojnie

pomysl tak wiele par zdrowych i mlodych stara sie o dziecko , kochaja sie z wytryskiem w srodku a jednak im sie nieudaje W CIAZE NIE TAK ŁATWO ZAJSC

Gość a masz sluz owulkowy
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????