acoooo 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 no coś mi ''leci''... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 ona nie ma teraz owulacji;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajna jakas tam laska Napisano Czerwiec 14, 2008 ACOOO-> mnie tez w połowie cyklu zawsze boli którys jajnik , to znaczy ze masz jajeczkowanie , a jak jest jajeczkowanie to ciazy nie ma !!!!!!!!!!!!!!!:) okolo 2 tygodnie po jajeczkowaniu pojawia sie okres i u ciebie tez sie pojawi NAPEWNO !!!!!!!!!!!1 i pojdziesz po tabletki do gina i sie jeszcze bedziesz z tego smiała :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 ale ona ma za długie cykle, żeby teraz mieć owulacje;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajna jakas tam laska Napisano Czerwiec 14, 2008 własnie ze ma owulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!! okres ma dostac 29 czerwca a dzis jest 14 czerwiec , czyli za około 2 tyg bedzie okres jaka masz wydzieline z pochwy teraz ?, jak wygląda? opisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acoooo 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 chiałabym sie z tego śmiac.. jak na razie same tylko stresy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acoooo 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 no taki przexroczysty śluz.. trochę i żółty ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajna jakas tam laska Napisano Czerwiec 14, 2008 ja tez sie kiedys tak stresowalam ale uwierz mi , bedzie dobrze , okres dostaniesz , potem pojdziesz po tabletki i bedzie wszystko ok ja juz spadam stąd :) jutro odpisze albo moze jeszcze dzisiaj :) trzymaj sie bedzie dobrze pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acoooo 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 ostatni okres miała 29 MAJA a zazwyczaj mam co 32 33 34 dni kolejny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajna jakas tam laska Napisano Czerwiec 14, 2008 acooo---> NO TO CZYLI W CIAZY NIE JESTES !!!!!!!!!!!:) TAKI PRZEZROCZYSTY CIAGNĄCY SLUZ OZNACZA DNI PLODNE , OWULACJE , teraz jakbys sie kochala bez gumki to bys zaszla !!!!, i za okolo 2 tyg bedzie okres:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acoooo 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 ok to czekam... pa :* i dzieki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 a ja myślałam, że dziś jest 6 czerwiec:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acoooo 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 czyli teraz mam owulacje ? tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 hm.. owulacja występuje 14 dni przed okresem, więc Ci się zbliża;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach