Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnnie

musze sie wyzalic

Polecane posty

Gość agnnie

nie potrafie otworzyc sie naludzi!! czasem bardzo chce sie z nimi spotkac, a czasem unikam mam mało tematów do romow jestem raczej zamknieta w sobie do tego słabosłysze mam przez to mało znajomych a o chlopaku nie ma co mowic mam 17 lat moja siostra ma 15 lat i juz z chłopakiem chodzi denerwuje nie ta sytuacja co mam robic, aby poprawic sytuacje towarzystka??

Gość nie wiem jestem taka sama
tylko ze spoooro starsza :o a ale z checia poslucham rad...ktore zapewne beda brzmialy, abys zaczela gdzies wychodzic...zapisac sie na jakis kurs, tanca, nauki gry na pianinie, aby bywac w towarzystwie, etc.

Gość troll onetowy
kto przeczytał "Musze sie wylizać" ???

Gość agnnie
a co to? ksiazka czy co?

Gość agnnie
no tak, a kogo to obchodzi

Gość ewa ewa ewa
poczytaj "potega podswiadomosci" Murphiego,pomoze Ci

Gość emilqa
ja tez jestem samotna.. nie mam znajomych przywyklam do tego najgorzej jest jednak wtedy gdy mam wielka ochote porozmawiac z osoba mi bliska.. zostaje tylko chlopaka :) albo az :) ciesze sie ze go mam :) mialam juz wieliu facetow glownie z internetu :/ nie polecam roznie to z nimi bywa ale internetowa kolezanke warto miec!

Gość emilqa
zostaje tylko chlopak*

19:13 troll onetowy kto przeczytał "Musze sie wylizać" ??? 19:18 agnnie a co to? ksiazka czy co? :D:D:D:D: Troll przeczytał źle temat topiku:D:D A serio radze wizytę u psychologa chyba ze masz dużo samozaparcia, przełamiesz lęk (bo podejrzewam że takowy istnieje) i obudzisz w sobie ciekawość w stosunku do innych ludzi..