Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina z petrykowa

Do kobiet! - Czy lubicie piłkę nożną?

Polecane posty

Gość alina z petrykowa

Czy lubicie oglądac mecze? Ja uwielbiam. Drażnią mnie panienki, które oglądają mecze dla jakiegoś zawodnika, wzdychają do niego i wciąż mówią jaki to on jest sexi. Czy są wśród was kobity, które oglądają mecze dla emocji i fantastycznej rozrywki i potrafią zarwac noc, żeby obejrzeć jakiś ciekawy pojedynek? Czy może jestem jakimś ewenementem, który na piłce nożnej zna sie lepiej niż niejeden facet?

Gość nie lubię dla mnie piłka
nożna to nuuuudy, za to uwielbiam lekkoatletykę, siatkę, pływanie czyli generalnie sporty gdzie cos sie naprawdę dzieje a nie oglądanie meczu przez 90 minut i zastanawianie sie czy bedzie bramka czy nie.:classic_cool:

Gość alina z petrykowa
oczywiście uważam że Boruc jest boski ale to bez znaczenia :)

Ja bardzo polubiłam ostatnio. Te emocje są fantastyczne :D Więc nie bój się, dziwadłem nie jesteś. A jak jakieś meczu nie obejrzę, to i tak staram się dowiedzieć, jaki był wynik :)

ja się pasjonuję od dziecka, tata mnie zaraził ta miłością do piłki...oczywiscie mam swoich ulubieńców..niektórzy bardzo przystojni, inni mniej....ale licza się umiejętności i charakter na boisku :D

Gość wesoluchna
Jak nie jest sexi skoro jest i już? Ale to nie dla niego oglądam mecze, jego i tak wcale tak dużo nie widać. Emocje są jak diabli. I bardziej się denerwuję niż mój mąż. Po ostatnim meczu siedziałm i beczałam z żalu i ze złości.Aż serce mnie zabolało.Tak mi był9 żal chłopaków. Poza Polska obejrzałam inne 3 mecze, bo na więcej nie miałam czasu. Życie.

mnie tez wkur... wielkie znawczynie i te piszczące na Boruca czy innych - nigdy też nie lubiłam ZIZU (ZIDAN) ale po tym jak zobaczyłam tę cudne pociągniecie z bani :classic_cool: nabrałam do niego dużego szacunku.

Mnie też tato zaraził :) A wierzę w chłopaków podobnie jak Złośliwaa - tylko przez to, że to NASI. Ale po ostatnim meczu, do to jej pory mi cisnienie skacze. To była niesprawiedliwość.

no dla mnie właśnie też nie jest sexi ten Boruc... Boże jest tylu fajniejszych facetów. A wpatrywać się w mecz tylko po to, żeby popatrzeć na biegające spodnie? To chore. Na miejscu tych panienek wolałabym pójść na deptak... a co do tego, czy mam swoją ulubioną drużynę - tak. jest to Holandia :) :) :)

a u mnie w domu nigdy nikt nie oglądał meczy, dziś moj mąż też nie ogląda takze sama siedze w kapeluszu i szaliku przed tv i wreszcze JESZCZE JEDEN..... :D

A w ogóle ciesze się, że jest nas więcej... Bo jak próbuję rozmawiać z facetami na temat piłki nożnej (jakże popularny teraz) to strasznie się dziwują

dla mnie Boruc jest w porządku, wspaniały bramkarz...światowa klasa...a facet tez niczego sobie...ale mecz oglądam dla gry zespołowej :D

faceci uwazają ze zawsze mają racje, ja swego czasu namietnie obstawiałam mecze i kiedy okazalo sie ze prawie zawsze wygrywam to nagle zaczeli liczyc sie z moim zdaniem :classic_cool: