Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina z petrykowa

Do kobiet! - Czy lubicie piłkę nożną?

Polecane posty

Gość takie z was kibicki jak....
z koziej doopy trąbka :) prawdziwi kibice maja swoje drużyny klubowe, POLSKIE w POLSCE, Angielskie w Angli itd, wy się podniecacie tylko tym co w tv gra

alinka a Ty co wątpisz w nasze umiejetności? Wygramy no!!!!!!!!! A NAWET jak przegramy to nie bedzie to juz takie niemiłe jak z Austrią:( dziewczyny powiedzcie wy mi dlaczego zdania na temat tego meczu z Austrią są tak podzielone? Nie chodzi mi tutaj o kibiców czy nawet polskich trenerow ale chodzi mi o arene swiatową. Dlaczego jeden genialny arbiter mówi że był spalony a karny się należał a drugi mówi że to nie spalony a karny niepotrzebny? Dlaczego tak podzielone są opinie między ludzmi tak bardzo wykształconymi w tym kierunku i z takim doświadczeniem? Czy definicja spalonego jest tak trudna że ciężko to ocenic?

ja mam swoje ulubione drużyny to w polsce to śląsk wrocław ( jestem z wrocławia) i chodze nawet na mecze, więc tu pomarańczo mi nie mów kto jest prawdziwym kibicem, a kto nie :O:O:O

Moim zdaniem żadnego spalonego nie było. Widzieli go tylko komentatorzy Polsatu i to stąd sie wzięło, że był spalony. Przecież przed Rogerem był jeden zawodnik Austriacki....

Ale zauważ, że żaden z zawodników, ani tych, co yli na boisku nie protestował. Zwykle w takich sytuacjach masowo piłkarze podnoszą rękę do góry.Nikt nie widział spalonego, tylko my....

Gość martha0_0
ja oglądam i dla emocji i dla piłkarzy i jakoś nie wydaje mi się, żebym popełniała jakiś wielki grzech :) a Boruc jest seksi hehe no zobaczcie same http://pl.youtube.com/watch?v=dXHXjMby_94 moze nie jest? ;)

nie no ok, ja tez uwazam ze spalonego nie było ale kij tam. chodzi mi o to dlaczego osoby z wieloletnim doświadczeniem nie są w stanie powiedziec w prost? Wielu zagranicznych trenerów czy sedziow ma odmienne zdanie wiec coś w tym musi byc? I to mnie dziwi ze jedni twierdza ze był a inni ze nie:)

piłką interesuję sie od bardzo dawna, pamiętam jak jeszce byłam małym brzdącem i zasiadałam z tatą i siostrą nie bardzo nawet rozumiejąc o co chodzi...:] od czegos trzeba było zacząć w pirwszych klasach postawówki zaczęlam sama grać w nogę, oczywiście razem z siostrą powstała u nas liga osiedlowa, co prawda główną siła byli chłopcy, ale my też dawałysmy radę...:] moją u;ubioną drużyną byli zawsze królewscy!!!!! szkoda, że niewiele z ich królewskości zostało, ale jakiś sentyment pozostaje:] ogólnie lubie Primera division:] i jestem fanką piłki, co wcale nie przeszkadza mi we "wzdychaniu" do jakiegos piłkarza...:] nie przeszkadzają mi też dziewczyny, które oglądają mecz dla samych spodenek jak się wyraiłas... każdy w każdej dziedzinie życia i sportu szuka czegos dla siebie... jesli dana dziewczyna chce wzdychac i jest to główny powód,dla którego włącza tv - to niech to robi przeciez mi to w niczym nie przeszkadza:} nie zmniejsza moich emocji i fascynacji tym sportem... nie kazdy musi lubic piłkę dla niej samej...tak jak nie kazdy lubi kolor niebieski, czy koszule w krate... sport oprocz emocji to takze wlasnie piekne ciala zawodnikow, niesamowite sytuacje itd...i ja jestem za tym wsyztskim, na tak!:] pozdrawiam kochające sport:]

Moim zdaniem ten mecz był ewidentnie ustawiony, a sędzia dostał przykaz z góry. Dlatego nikt nie potrafi powiedzieć prawdy, jak rzeczywiście było.

a znacie to powiedzenie, że "gospodarzom nawet ściany pomagają"? więc wszystko jasne. ale szkoda, że nie udało sie polakom strzelić tej drugiej bramki, mimo tylu okazji, bo wtedy pewnie wszystko potoczyłoby sie inaczej.

Gość dokładnie popieram Noelie
ja np nie przepadam za piłką nozna i raczej zerkam tylko zeby popatrzec na tych nieziemskich przystojniakow :P . ale za to ubostwiam siatkówkę i ogladam ją dla siatkówki, ot co :)

Oglądamy, oglądamy :) A co do Webba, to dziś wyczytałam, że prawdopodobnie będzie prowadził jeszcze inne mecze na tych /ME. Moim zdaniem to skandal... proponuję mecz Austria - Niemcy...

Jasne ze lubie piłkę ! Tylko ni choinki nie kapuje spalonego :O😭 i plisssss...nie tłumaczcie i tak jest to durny przepis i go nie pojmę ;) W czasie oglądania meczu mam jeden problem :O Straszliwie się wydzieram :O i przezywam mecz - jak twierdza inni :O Zawsze mi mówią : uspokój sie i przestań wrzeszczeć :D:P

no to tak jak Polacy...calym sercem byłam za Nimi...to wiadomo:] niestety.. na szczescie Hiszpania w grze!:] i oczywiście kto strzelił gola??:] David Villa - moim zdaniem piłkarz numer jeden!

Gość szczerze laski dobrze
ze lubicie pilke nozna, ale niektore z was zachowuja sie, jakby na sile staraly siebie i innych przekonac, o tym, jak bardzo sie na niej znaja. prawdziwemu kibicowi nie przeszkadza to, ze ktos kto siedzi obok zna sie na tym srednio, i chyba w zyciu jednak nie bylyscie na meczu, skoro podniecacie sie tym jak glosno ktora z was krzyczy, i pytacie czy to normalne?malo tego, wsrod kibicow jest to normalne, pokazcie mi mecz podczac ktorego panuje cisza? to sa wlasnie emocje!