Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___zagubiona______

ZDRADZIŁAM

Polecane posty

Gość ___zagubiona______

Jestem w związku z facetem od dwóch lat.Od dłuższego czasu nie ma między nami fizycznej bliskości, właściwie to była tylko na początku związku.Przyzwyczaiłam się już do tego i przywykłam do życia bez seksu.Tłumaczyłam sobie że przecież nie to jest najważniejsze...(choć nigdy nie potrafiłam tego zrozumieć) Rok temu poznałam kogoś innego i się zauroczyłam.Ale musiałam zwalczyć to uczucie w sobie i przerwać tą znajomość.( w końcu kochałam kogoś innego) Po roku znów się spotkaliśmy i.... stało się...zdradziłam Najgorsze w tym wszystkim jest to ,że nie żałuję bo czuję coś do tego drugiego faceta i nie potrafię przestać o nim myśleć. A mój związek stał mi się obojętny, wiem że powinniśmy się rozstać ale nie potrafię... Co dalej ??? Proszę o parę szczerych słów...

Gość dobrze zrobilas
tamten byl baran nie interesowal sie tobą, a w ten zwiazek zainwestuj nowe sily!!:) zycze powodzenia... moja propozycja jest bys powiedziala temu prostio w oczy do czego was doprowadzil... trzymaj sie

Gość bleeeee fujjjjj
Jak bym taką babe z domu wygonił. Ktoś bendzie ją lizał i w nią szczał a ja mam po tym "jeść" ?

Gość idz za glosem serca
ale pamietaj tez o rozsadku

pytanie czy facet czuje coś do Ciebie....moglas być tylko przygodą i w przyszlosci moze spotkac cie podobny scenariusz...moze przemysl wszystko i sprobujcie wskrzesic ten związek .....swoją drogą trudno uwierzyć ze motyle upadly juz po dwoch latach :O

Gość ___zagubiona______
Nie mam już sił by walczyć o ten związek...za dużo szkód wyrządził w moim życiu...

Gość idz za glosem serca
ile masz lat????

hmmm masz sily ;)....tylko zakochalaś sie i juz nie masz ochoty o nic walczyć, no coż milosc kieruje sie swoimi prawami ...Rob tak byś byla szczesliwa :)

Gość ___zagubiona______
masz rację , mam siłę ale nie mam ochoty walczyć o ten związek...

nie wiem ile masz lat ale wydaje mi sie ze powinnas isc za glosem serca.....lepiej zalowac czegos niz zalować ze sie nie sprobowalo :)

Gość ___zagubiona______
mam 25 lat...

Gość ___zagubiona______
przeżyłam już jeden toksyczny związek, teraz tkwię w drugim.. boję się następnego...

Mlodziutka jesteś wiec wszystko przed Tobą....nie konczysz zycia ,tylko je zaczynasz Masz swoje 5 min wiec do dziela....od "jutra" swiat bedzie nalezal do Ciebie.... powodzenia :)

Gość ___zagubiona______
dziękuję Ci za te słowa...naprawdę dużo dla mnie znaczą ...Dają wiarę w siebie i w lepszą przyszłość..:)

Gość idz za glosem serca
przyłączam się!!!! powodzenia!!!!!

Gość ___zagubiona______
dziękuję... Mam nadzieję że szczęście w końcu się do mnie uśmiechnie.