Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

moja bratowa robi sobie botox

Polecane posty

Gość oprocz botoxu
na ostatnim zdjeciu wyglada na 25, ale jakos sztucznie. figurka ladna. zgrabna, szczupla

Gość ostatnie zdjecie to
fotoshop a ogolnie jest stara i napewno nie ma 29 lat a min 36

Gość olllllllllllllllllaaaaaaaaaaaa
no tez mi sie wydaje ze 29 lat to ona miala ale 7lat temu. nie wierze ze mozna tak staro wygladac w wieku 29 lat

ostatnie zdjecie wyglada na wygladzone w Photoshopie. rzeczywiscie najgorsza sytuacja byla wokol oczu, widac spore kurze lapki i podluzne zmarszczki pod oczami. co ona za tryb zycia prowadzila, ze dorpowadzila swoje oczy do takiego stanu??? nie wierze, ze komus tak sie zrobilo z natury w mlodym wieku, musiala przesadzac z opalaniem i nie dbac o skore..

a to dziecko to jej?

ale wierze, ze to mozliwe, bo u mnie w akademiku mieszkala dziewczyna mlodsza ode mnie, miala moze z 22 lata, a zmarszczki miala juz dobrze widoczne na twarzy. nie tak, jak na tym zdjeciu, ale wygladala na trzydziestke z tymi zmarszczkami, a poza tym ladna dziewczyna. moda na solarium robi swoje..

ja mam 24 lata ale po obejrzeniu tych zdjec postanowilam zainwestowac juz teraz w cos przeciwzmarszczkowego;)

tak to jej dziecko i powaznie ma 29 lat!!! a oslarium lubi chodzic owszem pozatym opala sie co roku na wakacjach w egipcie ,turcji ,austri ...no a teraz jedzie na dominikane sie spalic...

Gość ma amerykański typ urody
i to nie komplement. czy to aby nie fotki z netu? :o

hmm no moge tylko powiedziec ze chcialabym miec tyle kasy co ona, ale twarz swoja;) powiedz jej zeby nie opalala sie juz na solarium i niech zainwestuje w dobry krem z filtrem. chociaz, pewnie to robi skoro stac ja na botox.

niestety stan skory wskazuje, ze dziewczyna nie zna umiaru w opalaniu. w sumie bez znaczenia, czy solarium, czy slonce na wakacjach. botoks w wieku 29 lat to jakas porazka. ale jeszcze wieksza porazka moze sie okazac, jak dostanie raka skory, czego jej nie zycze. na jej miejscu zmienilabym troche turystyczne zaintersowania i zamiast opalania, wybralabym jakies zwiedzanie jaskin :classic_cool: 🖐️

jest 100% polka ,srednia ja lubie bo sie zgrywa przy mnie jaka to ona lsiczna ,ja uwazam ze jest ladna ,zadbana kobieta ale chyba troche przesadza

za botox placi 1000zl na pol roku to chyba az takie wielkie pieniadze nie są ale moi ze sobie nie wyobraza zycia bez tego...,na dodatek teraz przefrbowala sie na ciemno ...bo ma juz dosc katowania swoich wlosow pozatym ma juz cale siwe ale farbuje tak ze nic nie widac

jak dla mnie 1000 zl na cos takiego to sa dosc duze pieniadze, no ale nie mnie oceniac, widocznie ma dobre zarobki. mimo wszystko troche zal mi jej - taka ofiara dzisiejszych czasow, w pogoni za falszywa uroda pozbyla sie tej prawdziwej, naturalnej :(

Gość Pytanie do------
nowa346----Bratowa prosila Cie o wklejenie jej zdjec i opinie internautow.Pokazesz jej ten topik z Twoimi wpisami?:-P

Gość a wiesz co wydaje mi sie
ze to nie twoja bratowa, tylko kolezanka. a kim by nie byla to z pewnoscia zazdroscisz jej kasy i chcesz sobie poprawic humor tym ze wyglada jak wyglada.

nie to bratowa ,nie zazdroszcze jej kasy bo uwazam ze zapracowala sobie na nia ,ciezko pracuja przez wiele lat :) niech ktos ma dobrze w tym kraju;) pozatym pieniadze to nie wszystko...a wyglad uzwam ze jest zadbana i ladna wkoncu jakies 10 lat tmeu byl miss mojego miasta:)

Gość oj Madziu Madziu nieładnie

szczerze? nie nazwalabym \"zadbana\" osoby, ktora w wieku 29 lat ma takie zmarszczki, ze musi sobie wstrzykiwac botoks :O jak rowniez kogos, kto tak sobie zniszczyl wlosy farbowaniem, ze w wieku 29 lat ma siwe i musi farbowac, zeby jakos wygladac. moim skromnym zdaniem to sa objawy kompletnego NIEzadbania o siebie, bo zadbanie polega raczej na zdrowym podejsciu i zachowywaniu swojego ciala w jak najlepszej formie i mlodzienczym wygladzie jak najdluzej. owszem, ma ladna figure, tu plus dla niej, ale skore zniszczyla sobie okropnie, jak na tak mloda osobe.

Gość ojojojjjj
za nim przeczytalam ile ma lat dalam jej 35!

Gość po prostu ja.............
a tak zmieniając temat. jak mozna unieszczęśliwić dziecko imieniem NIKOLA. rodzice ci nie powiedzieli ze to głupie? bo rozumiem ze w wieku 20 lat mozna nie miec jeszcze wyrobionego gustu i poczucia estetyki

Gość madziu agaciu nie ściemniaj
wpadłas jak ślifka w kompot

Gość jestes zwykłą kłamczuchą
idź przewiń dzieciaka albo ksażke do reki weź i poucz sie czegoś dziecino a nie glupie tematy zakladasz z czyimis zdjeciami

Gość no i co madziu glupio ci sie
zrobiło wiec juz siedzisz cicho?

Gość podbijamy