Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowanaa

No nie dzis juz przegiał maxymalnie -nie chce go znac !!!!!

Polecane posty

Gość zdołowanaa

spotykalam sie z facetem 5 miesiecy moze nie było jakiegos wielkiego uczucia z obu stron bo jedno i drugie leczyło rany po porzednim zwiazku w czasie naszej znajomosci nawet zaczał cos tam gadac ze : jakbym sie z toba ozenił to tez bys mi tak gotowała i cos ... tam .... o miłosci i ostatni raz gdy sie ze mna widział powiedział ze on jednak sie nie nadaje na partnera ale patrzył tak na moja reakcje co ja na to ja posmutniałam to zaczał sie ze mna kochac!! a teraz od 3 tygodni nic sie nie odzywał i dzis mu napisałam sms ze chce mu powiedziec zeby zastanowił sie jak traktuje innych bo człowiek to nie rzecz czy zabawka myslalam ze oddzwoni czy cos napisze przynajmniej a on nic od 4 godzin nic nie odpisał i tak sie zachowuje 30 letni facet !!!!!

Gość zdołowanaa
nie chce zadna z was ponazekac na facetów???

Gość nie łapię no...
... dlaczego akurat dzisiaj przegiął skoro już od 3 tygodni milczy?

Gość oszczyj go i to
juz dzis

Gość
Zorientował się, że liczysz na małżeństwo i wycofał się, bo chyba on tego nie planował. Jeśli tak, to lepiej, że zrobił to natychmiast, niż miałby Cię zwodzić przez kilka lat i \"wpędzać w lata\".

Gość
Nie znasz mężczyzn? Lubią sobie stchórzyć. ;)

"i ostatni raz gdy sie ze mna widział powiedział ze on jednak sie nie nadaje na partnera ale patrzył tak na moja reakcje co ja na to ja posmutniałam to zaczał sie ze mna kochac!!" to jest dobre ;)

Gość daj_mi_tę_noc

Gość ona bez ogona
seksik był niewątpliwie pożegnalny i na pocieszenie, a Ty się nie zorientowałaś i z tym SMS-em wyskoczyłaś jak idiotka.. Lepiej już nic nie pisz ani nie mów, milcz i znieś godnie.

Gość zdołowanaa
ja uwazam ze dobrze napisalam niech dupek jeden sobie przemysli ze traktuje ludzi jak rzeczy juz wiecej nie bede sie odzywac do niego !!!!!!!!!!!

Gość podobny problem-BYŁ
NIE MARTW SIE JA MIAŁAM TO SAMO,ale po 3 miesiącach znowu zaczął mnie nachodzic.Naszczeście nie doszło do sexu,ale inne zbliżenia były i tak było bosko:).Ale co Ci powiem to Ci powiem...Kobieta Nigdy Do Konca nie zrozumie faceta i odwrotnie,różnimy się i trzeba sie z tym pogodzić. Nie warto przejmować sie takim człowiekiem i nie masz co sie na nim mścić,nie jest tego wart-a po za tym widać ,ze jest takim draniem,że jego nic nie ruszy,a kiedyś bedzie żałował-bo predzej czy poźniej odbije sie to na nim !!! powodzenia:)

Gość az mnie scielo....
jenyyyy czy tacy faceci sie klonuja czy co ????

niby silna plec ale tchorze pierwsza klasa...klonuja sie oj klonuja... :/ moj ex to samo..w najtrudniejszym momencie dla mnie jako kobiety odszedl bez wyjasnienia..unikal kontaktu calkiem..a taki byl zakochany i planowal przyszlosc ze mna...ehhhh... nie wiem czemu tak trudno im nawet na ta ostatnia rozmowe sie zdobyc...by wyjasnic i zakmnac etap zycia...nie zdjaja sobie sprawy z tego ze domysly potrafia zabic? Czasem mam wrazenie ze to bezmozgie istoty bez ludzkich uczuc... przerzucam sie na dziewczynki ;) joke