Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mademoiselle Angelina

Właśnie sobie przyszłam z koncertu Kate Ryan

Polecane posty

Gość luśkaaaaaa
mniały koty mniały:p

Gość loooooool
lubisz kate ryan a przeszkadza ci HEY? to mowi samo za siebie - jestes totalnym bezguściem muzycznym=idź się utop

Gość a gdzi
a gdzie to dziś takie fajne imprezy? :D

Gość loooooool
Hey gównem? nie bluźnij 😠

Gość wwwwwzzzzzzz
A gdzie był ten koncert? Kate jest fajna. Też bym sobie poszła. Ale mogę sobie włączyć komp i jest MUSIC! Why not?

Gość wwwwwzzzzzzz
Kate jest z Holandii a ja tam sobie lubię Holandię. Raz znałam jednego Holendra , który mi wyjasniał jak to się dzieje, że państwo wielkości złotówki rządzi sobie panstwem wielkości banknota papierowego. Bardzo mi się podobało jak to tłumaczył. A nie był nauczycielem. Buachahcacha. Ani ekonomistą nawet. Był...miłośnikiem holenderskich bajek. naprawdę. Zawsze będę go dobrze wspominać. Lubił tez Litwę, a o Polsce się nie wypowiadał. To chyba jedyny pozytyw , który mi do głowy przychodzi teraz.

Gość wwwwwzzzzzzz
Kate w Świętochłowicach. No proszę. Przyjechała reklamę robić taśmie holenderskiej. Ale kulturalna była mam nadzieję? Koncert planowy i żadnych ekscesów. A dużo ludzi?

Gość wwwwwzzzzzzz
Idę już stąd bo nie chce być żałosna. Jednak polska ekonomia w Polsce górą. Polska bezmyślność, bezduszność, wredota i głupota. gdzie indziej przynajmniej nie jestem u siebie to w dupie mam wszystko. PS. Ale z was głupki i świnie. :( Jesteście dumni z siebie pewnie, co? :(

Boney M i Urszula jest jutro w rudzie ślaskiej :D u mnie za to wczoraj byl house summer session :P

Gość wwwwwzzzzzzz
Eee na pewno było fajnie. Czasem sobie myślę co ten Holender powiedziałby gdyby widzial mnie 2 lata póxniej (w sumie4) . Powiedziałby O SHIT! ale Ci współczuję tego gówna, w które się wpakowałaś. Ale wspomnij moja ulubioną bajkę i walcz dzielnie. Bo on miał dobre serdjuszko. Nie to co wy tu wszyscy. 4 lata... jemu się nic nie zmieniło, a ja? Jasna dupa, że się tak wyrażę brzydko :(

Gość wwwwwzzzzzzz
Nie jestem ksenofobem, co nie? O SHIT! sami widzicie jak ja do was nie pasuję. :(

Gość wwwwwzzzzzzz
Najgorsze jest jednak to, że ksenofoby powinny siedzieć na dupie, a nie jeździć nie wiadomo gdzie nie wiadomo po co. DO OBCYCH. Po co? Przecież to bez sensu. Ale może wkrótce będzie KONIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wwwwwzzzzzzz
A w ogóle jak ty mogłaś iśc na ten koncert autorko topiku? OBCA piosenkarka. OH nie! :( Czyżbyś nie była ksenofobem? Jest to możliwe? :(

Gość wwwwwzzzzzzz
Nie chodzi mi o to by być pustą kosmopolitką, ale KSENOFOBII mówię nie. A teraz cieszę się, że już kończę z ksenofobami bezmyślnymi. Bo w końcu ksenofobia to rodzaj bezmózgowia, prowadzi do jakiejś nacjonalistycznej paranoi itp. A ja tam uważam, że nie ma nic gorszego niż nacjonalistyczna paranoja. Dosłownie :( Także pozdrowienia do autorki topiku.

Gość wwwwwzzzzzzz
Po ile były bilety jeszcze chciałabym się dowiedzieć. Ot tak.

Gość ta nade mną jest walnięta
a w Sosnowcu wczoraj był Rubik:classic_cool: