Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mademoiselle Angelina

Właśnie sobie przyszłam z koncertu Kate Ryan

Polecane posty

Gość wwwwwzzzzzzz
Nie jestem walnięta. jestem sobie mądra. nacjonalizm to jest coś złego bo to jest już paranoja czyli choroba psychiczna na punkcie swojego narodu. Jak za bardzo uważasz, że jesteś genialny to pewnego dnia dostajesz fioła. przestajesz zauważać cokolwiek i kogokolwiek, widzisz tylko swoje racje itp. Ja ostatnio robiłam dokładną analizę II wojny swiatowej (Niemcy). Zaczęło się od tego, że doszłam do wniosku że była to choroba psychiczna całego narodu. W tym roku doszłam do wniosku, że było to opętanie całego narodu. Są takie rzeczy - zbiorowe opętania. Tylko to się w klasztorach zdarza (ło) najczęściej. Niemców opętało wtedy. A teraz "najgenialniejści" sa ruscy , którzy na Polaków zwalą winę za całą II wojnę światową. A z ruskimi żartów nie ma. Niemieckimi pistoletami was wykoszą. :(

Gość wwwwwzzzzzzz
Albo tureckimi co bardziej prawdopodobne. I tyle :(. Ten świat bowiem kocha Arabów. Nie wiadomo dlaczego. Mają w sobie coś naprawdę pociągającego. Może turbany na głowach co czyni ich ich głowy większymi? Trudno orzec mi na dzień dzisiejszy. A nie mam interesu w tym, żeby tłumaczyć komuś ile jest 2+2. No niby oczywiste, że 4, a jednak nie. :(