Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrettyInScarlet

zdarza wam się wydać wszystkie pieniądze w kilka dni?

Polecane posty

Gość Oliwa z Olivy.
Uwierz,że ja również jestem na tyle poyebana żeby wydac całą kasę w jeden dzień 💤

w kilka dni ? a w jeden dzien sie nie liczy ? przedwczoraj wydałam 100 zl na drinki,piwo i papierosy 😭

Gość Krokodyl Dundee
czasem to i w jedna noc :( a na drugi sie czuje :o

Gość Oliwa z Olivy.
😭 trzeba chyba przejść na głodówkę bo kasy nie ma 😠

Gość Krokodyl Dundee
''pieniadze to nie wszytko ale wszystko bez piniendzy to chooj'' :D

Gość Oliwa z Olivy.
Mi to nie przeszkadza bo z miesiąca na miesiąc jestem coraz chudsza :D bo mniej jem 😭 wole kupić sobie bluzkę niż żarcie.. :o mi to dopiero yebło na głowe 💤

tak się składa, że idę niebawem na 3 wesela i 2 x poprawiny. i chcąc niechąc jakoś tam się trza zaprezentować, więc się szarpnęłam na kiecke i buty... taka chujowa rozrzutność 😠

Gość Oliwa z Olivy.
tylko żeby jak schudniesz ... to sukienka nadal pasowała..bo schudniesz i będą luzy ...i kupisz nową! i wpadniesz w maniactwo jak ja........ 💤

Gość Oliwa z Olivy.
Druga piękna ! Czemu ja jej nie mam 😠

pretty obie cudne. mi sie podoba 1 😭 a buty jakie? peep-toły ? jaki obcas kolor? firma? cena? sandałki ? 😭

no więc... do nr 1 białe sandałki na obcasie do nr 2 szare piptoły na koturnie. takie metaliczne, cieniowane szarości do srebrnego:) zajebiste są :) buty ogólnie 140 :o plus torba plażowa- ale na wakacje już pewnie nie starczy po weselach 😭 i dwie letnie sukienki, jednah&m 39,9, druga terranonva 34.9. białe lniane spodnie po przecenie 19,9 pójde z torbami jak tak dalej pójdzie 😠

zazdroszczę 😭 pokażesz kiedyś zdjęcia piptołów ? 😭 na wakacje zostało ci 70 zł. akurat na bilet nad morze. spać możesz na plaży a żywić się glonami i tymi w czrnych skorupkach. woda za darmo i do picia, piach jako naturlany peeling. a na powrotny mozesz uzbierac wyszukujac o swicie na brzegu morza roznych ciekawych rzeczy. np zegarkow i opychajac je za jakies grosze 😭

piptołki wrzuce jutro, albo raczej dzisiaj, tylko później;) wakacje miały być w lipcu, ale zero oszczędności plus wesela dają brak wakacji 😭

Gość jakkatam
Dzieki Bogu nie zdarza mi sie.

można by powiedzieć, że łowiectwo i zbieractwo jak za czasów dinozaurów 😭 koniecznie mu ten topik pokaż 😭