Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinaa84

NAIWNA?

Polecane posty

Gość Karolinaa84

Bozeee..,Zabawia sie teraz gdzies na dicho(mieszkamy daleko od siebie)Zdradzil mnie,gdy bylismy w pierwszej niesmialej fazie Naszego zwiazku.dlaczego ja jestem taka glupiaaaa?Wszyscy wokolo radza mi,zebym go olala.a ja sobie mysle,ze w sumie nic takiego nie zrobil,dlatego nie mam powodu,zeby Go przekreslac ..Czasami,to chcialabym,zeby mi ktos porzadnie przegadal,abym wreszcie mogla uwolnic sie z tego zwiazku.Dupa:(

Gość Askim=
hm tak wmowic sobie ze to KONIEC i juz to raczej trudno. Sama wiem bo kocham Turka. Wszyscy zaraz sobie wyobrazaja ze to jakis zapiździały brudas i islamista wykryzkujacy Allah akkkbarrrr ! a tu normalna chlopaczyna, choc wiem ze roznice w mentalnosci sa i beda. tez musze sobie pomoc, ale cos mi nie wychodzi ;/

Gość Karolinaa84
no nic:/Moze znajdzie sie ktos,kto z mila checia sie wyzyje:P

Gość Karolinaa84
No tak,latwo radzic zeby dac sobie z czyms spokoj a trudniej to wykonac.Wydaje mi sie,ze moze czasami warto powalczyc o cos a nie odrazu rezygnowac.Ja wlasnie tak probuje,jednak czasami to juz mam dosyc........

Gość jIJAJAJAJ
Jesli zdradzil Cie raz,to zdradzi tez drugi

Gość iga to ja
to wyobraz sobie ze wyrwał jakas laske na imprezie, wydala mu sie ladniejsza i wogole fajniejsza od ciebie, calował sie z nia perfidnie i miał nieczyste mysli. a moze wogole sie z nia przespał???w tamtym momencie nawet nie pomyslal o konsekwencjach, mial cie gdzies.. nie liczysz sie tak naprawde dla niegooo... nie warto byc z kims takim!!