Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaaaaaaa

skreslenie z listy studentow

Polecane posty

Gość studentkaaaaaaa

hej! kochani, mam problem... zapomnialam zlozyc indeks na swojej uczelni w terminie dodatkowo mialam napisac prace licencjacka ktorej nie udalo mi sie oddac, bo nie wyrobilam sie ze skonczeniem jej... NIedawno odtrzymalam list z uczelni informujacy mnie ze zostalam skreslona z listu studentow.. pisze teraz odwolanie i nie wiem jak je umotywowac.. piszcie pomysly.. tylko powazne prosze... z gory dzieki

Gość nie jest dobrze ...
- może dobrze,skoro sobie nie radzisz, sama się zastanów? gdybys sie wyrobila z KONKRETNYCH przyczyn to nie było by problemu z motywacja listu:) czemu tak olałaś sprawę?

Gość no to bedziesz sie mogla
w razie czego reaktywować ale może uda ci się przedłużyć termin? ja dwa razy tak robiłam, wymyslałam jakieś powody czemu w terminie nie oddałam pracy i dziekanka sie zgadzała.;)

Gość no to bedziesz sie mogla
ale nie rozumiem jednego - jak można zapomnieć złożyć indeks w terminie?

Gość nie jest dobrze ...
- pomyśl czy nie stało się dobrze, skoro olałas studia! nie potrafisz prostych spraw przypilnować - już piszę skąd mój wnosek!otóz skoro masz problem z motywacja listu, toooo ... nie stało sie tak naprawde nic waznego co utrudniło Ci realizacje tych obowiazkow!tylko to Twoja wina!

Gość studentkaaaaaaa
nie oddalam bo zapomnialam.. a pracy nie napisalam, bo odkladalam ja na pozniej non stop... A jakie powody pisac ze nie oddalam w terminie? Zarobkowy wyjzd zagraniczny moze byc?

Gość blelelee
ZAWALILAS! i nie nadajesz sie na studiowanie!!!TEZ MI POWODY! wiesz co!

Gość studentkaaaaaaa
nie jest dobrze... ja nie mowie ze cos sie stalo... ja porpostu odkladala m to w nieskonczonosc... a indeks zapomnialam oddac, bo nie chodzilam na uczelnie, gdyz zostala mi sama praca tylko do napisania...

Gość nie jest dobrze ...
- no ale jak można sobie na coś takiego pozwolić!to czym dla Ciebie są studia? trzeba się orientowac! to nie jest trudne!

Gość zaraz ale przecież sesja sie
jeszcze nie skończyła wiec chyba termin skladania indeksów nie minął a tym bardziej złożenia pracy?

Gość zaraz ale przecież sesja sie
no chyba że powinnaś to zrobić w zeszłym roku.;)

Gość napisz że właśnie bronisz
pracę magisterską na Kafeterii i przez to zapomniałaś o tych swpich studiach :-(

Gość studentkaaaaaaa
nie oddalam na zaliczenie indeksu po zimowej sesji... stad to skreslenie z listy... nie odpowiadacie na moja prosbe... napiszcie mi co moge w uzasadnieniu wpisac a nie to ze zle zrobilam!

Gość aha to glupio z tym
oddawaniem indeksów w sesji zimowej. napisz, że np. miałaś problemy osobiste albo rodzinne, zresztą sama cos wymyśl skoro nawarzyłaś sobie piwa. :classic_cool:

Gość studentkaaaaaaa
aha to glupio z tym .... ale mi pomoglas.... dzieki.... po co wogole sie odzywalas?

Gość no skoro wcześnie nie myślałas
to teraz popisz sie kreatywnością i sama wymyśl wiarygodne wytłumaczenie!

Gość pani z dziekanatu
dziwne, że przed skreśleniem z listy nie dostawałaś żadnych upomnień, wezwań do dziekanatu czy czegoś. Złożyłabyś wtedy pismo o przedłużenie terminu i byłoby po sprawie, ale myślę że sprawa jest do uratowania: może byc ten wyjazd zagraniczny, moze być ciężka choroba, np. nerwica, ciąża, praca w zawodzie w ktorym się kształcisz etc. Jeśli pani z dziekanatu jest spoko to prośba zostanie rozpatrzona pozytywnie.

Gość rozumiem że powodem
skreślenia z listy studentów było nieoddanie w terminie indeksu a nie pracy bo przecież na nią jest jeszcze czas jeśli to w tym roku kończysz studia?