Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklepowa

sklepowe farby do włosów

Polecane posty

Gość sklepowa

Chciałabym spróbować sama pofarbować sobie włosy. Szukam dobrej farby, która da mi średni brąz. Co polecacie? Bo myślałam by zrobić sobie czekoladowy kolor i do tego jakieś pasemka jasne (też sama chciałabym spróbować), ale to juz dla mnie wyższa szkoła jazdy. :O więc odpada.

Gość sklepowa
a jaka byłaby dobra? która firma ma dobrej jakości farby? do tej pory farbowałam u fryzjera jakimiś drogimi farbami.

wiesz ja zawsze farbowałam w domu a jeżeli Ty u fryzjera to boję się radzić bo może będziesz widziała różnicę ... ja byłam w piątek w rossmanie i te farby z refleksami są ,pooglądaj ,pudełka wyglądają zachęcająco ;-)

Gość sklepowa
dzięki za pomoc ;)

Gość a jaka firma z releksami
ja u fryzjera mialam welle, ale mam dosc, bo kupopa kasy i kolor mi zawsze robia za jasny i jakis ryzawy, a chce naturalny blond , tylko oczko jasniejszy od zwojego ( mam ciemny blond) czy mozecie cos polecic? I czy jesli mialam farbe welli, to moze na to klasc inna?

własnie ja tez będę robiła czekoladowy brąz, myślałam o tych farbach z Loreala Glossy Chocolate, ale akurat nie było...z tej serii widziałam tylko Glossy Creme mroźny kasztan, ale ja nie chce żadnych rudawych odcieni a kasztan tak własnie mi się kojarzy....jutro wybieram się z siostrą fryzjerką, wie czego szukam wiec mam nadzieje ze dobrze mi cos doradzi :)

Gość kawalerka_
jesli chodzi o loreal mrozny kasztan- wyprobowalam juz go i musze ci powiedziec ze jest on owszem rudawy, ale przede wszystkim troche ciemniejszy niz na opakowaniu..... nie wiem czy robi ci to roznice, ale mi zrobilo.... Przedwczoraj wlasnie kupilam sobie farbe o kolorze sredniego brazu i uwazam ze jest cudna, nie moge sie doczekac kiedy juz wreszcie sie pofarbuje(na razie brak czasu, sesja itp). No wiec polecam: Natural &Easy ze Shwarzkopf odcien 565 o nazwie migdalowy jasny zlocisty braz. Zwlaszcza kieruje to do autorki tego topicu, poniewaz wydaje mi sie ze powinien sie jej spodobac- to wlasnie jeden z tych kolorow z refleksami:) mialam juz kiedys kiedys farbe tej firmy i te refleksy rzeczywiscie widac !!! wtedy bylam zadowolona i mam nadzieje ze teraz tez bede :)