Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliczka

czemu biednemu wiatr zawsze w oczy wieje?! takie to zycie niesprawiedliwe jest

Polecane posty

kiedys myslalam ze kazdy zly czyn drugiej osoby obroci sie w koncu przeciwko niemu albo kiedys wyjdzie mu on bokiem. dzisiaj juz tak nie mysle:( ten kto nie szanuje innego czlowieka, nie liczy sie z nim ma lepiej w zyciu niz taki ktory stara sie nikomu nie zaszkodzic i zyc z innymi w dobrych kontaktach. a temu drugiemu zawsze sie obrywa:( pozbylam sie juz wszelkich zludzen ze to co pisze jest nieprawda...

moze moj temat nie wydaje sie byc dla was interesujacy bo nie zawiera slowa kupa, cycki albo dupa ale jak mozecie to podzielcie sie swoimi spostrzezeniami na temat zycia

bieda jest to stan ducha, miałem kolegę, bogaty że aż głowa boli, a przez cały wieczór jęczał mi jaki to biedny. Joseph Morphy w swojej książce Magia pieniądza napisał, chciałem dać znajomemu Idianinowi kilka akrów ziemi, aby miał więcej, odmówił, gdyż uprawa roli zabrała by mu czas przeznaczony na śpiewanie pieśni......

Gość biblia
Kto ma - będzie mu dane, kto nie ma - będzie mu odebrane... Tak to mniej więcej było. Jeszcze nie spotkałam nikogo (pytałam księży, teologów), kto by to rozumiał i umiał mi wytłumaczyć... Kafeteriusze wiedzą wszystko, więc może...? ;-)

Gość ddddddddddaaaaaaa
chcesz dostać cycki?

Jezus powiedział wyraźnie kto ma , będzie miał jeszcze więcej, a kto nie ma nic jeszcze i to mu zabiorą. Różni nawiedzeni ŚJ mają jakieś mądre wyjaśnienie tego faktu, ale tak mądre i wydumane że ciągle zapominam ideę tego wyjaśnienia.

ja tez uwazam tak jak mily blondyn. mam taka sytuacje w mojej grupie: grupka, ktora uwaza sie za lepszych od innych smieje sie ze slabszych, ta grupa jest w wiekszosci i nigdy nie idzie na reke osobom slabszym(np gdy chodzi o wydluzenie czasu do kola). sa falszywi(nawet miedzy soba sie obgaduja), a mimo to ICH wykladowcy lubia, dostali od nich przyzwolenie na nasmiewanie sie z innych, wykladowcy traktuja ich bardziej ulgowo. a inni musza sie starac zeby dostac dobra ocene:O czy to jest sprawiedliwe? ze grupa ludzi ktorzy maja siebie za Bog wie co, ktorzy nasmiewaja sie z innych ma jeszcze poparcie u profesorow? to sie nazywa sprawiedliwosc:O:O