Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wasza_Niania_1992

Czy ja jestem dziwką? Prosze o pomocne odpowiedzi...

Polecane posty

Gość Wasza_Niania_1992

Wiem, że to dziwne pytanie, ale mam co do siebie pewne wątpliwości. Boję się, że jestem "małą" dzi*ką... Ostatnio bez przerwy zmieniam partnerów, tzn. nie będąc z nimi w parze ciągle się z kimś całuję, dotykam itp. Faceta/Chłopaka mogę w ogóle nie znać a i tak to robię. Wykorzystuję do tego swój nienaganny wygląd... Najpierw rozkochuję a później się z nich śmieję. W swoim byłym małym miasteczku z którego niedawno się wyprowadziłam mam opinię szmaty Bardzo chciałabym się pozbyć tego nawyku, ale to jest silniejsze ode mnie. Na każdej imprezie/wypadzie ze znajomymi itp. z a w s z e mam jakiegoś chłopaka pod ręką... Na jednej imprezie potrafię całować się itp. z 8 chłopakami :S Proszę powiedzcie czy ja mam skłonności do puszczania się itp? I jak mam się tego nawyku pozbyć? Dodam ze mam dopiero (czy moze az) 16 lat

Gość Wasza_Niania_1992
Nie; jezeli cos to tylko peeting

Już prawie jesteś, jak zaczniesz z nimi sypiać i brać za to pieniądze albo osiągać inne korzyści materialne to będziesz ;)

Nie, nie jest. Mimo wszystko wydaje mi się, że to co ona robi bierze się z jakichś zaburzeńe mocjonalnych i nie jest do końca normalne.

Gość RevanPL
Dobrze ze tylko lekkie sprawy a nie szmacenie w kiblach. 0dpusć sobie i znajdź porządnego chłopaka, jeszcze jest dla Ciebei szansa. Potem będziesz żałowała jak dojdzie do tego ze "to" stracisz w kiblu z jakimś niedomytym dresem.

Gość dżamalka
nie jestes dziwką lecz małą niewyrzytą suką

Gość ewretb
zgadzam się z dzamalka :D:D

Gość ewretb
\ niewyżyta\

Gość bzzzzzz
masz zadatki na nimfomanke :P

Gość cóż mogę powiedzieć
mam podobnie...ale jestem troszkę starsza 19lat, mimo to młoda Czasami mam jakieś wyrzuty sumienia, ale jest to na zasadzie takiej, że ktoś mógłby sobie coś pomyśleć więc własnie może dlatego nie powinnam robić pewnych rzeczy.... jak pojade na dyskotekę to potańczę z kilkoma facetami, pocałuje się z jednym czy dwoma, ale nic poza tym... czasem jakieś niekontrolowane dotykanie itp... np na imprezie w mniejszym gronie kiedy ktoś się mną zainteresuje... ale nie jest to tak, że kogos rozkochuje... z reguły i on i ja wiem, że jest to takie przytulenie czy buzi -coś na raz.... a nawet częściej ja myślę sobie za dużo, licząc, że potem zadzwoni,ale to przechodzi... heh takie dziwne "nawyki"

Gość cóż mogę powiedzieć
ale czy jestem dziwką? nie powiedziałabym.... nie kurwię się -za przeproszeniem- więc jak mogę być dziwką... poza tym moje zachowanie nie jest czystą perwersją, więc nie widzę za dużego problemu... gorzej np jak byłaś z mniejszego miasteczka i "obracałaś" kolegów z jednej bandy, bo za dużo ich nie było pod ręką; ale skoro się przeprowadziłaś to jeśli tylko chciałabyś kogoś na stałe to znalazłabyś... ja osobiście, gdybym spotkala kogoś poważniejszego, komu by na mnii zalezało i również ja miałabym podobne odczucia to wtedy byłabym oddana -wiadomo

Gość autobus nr 62
nie jestes dziwka ale Twoje zachowanie moze swiadczyc o niskim poczuciu wlasnej wartosci

Wesoły cieciu, jak ona jest ładna i mądra to po co jej nauka??\\Zobacz w TV te wszyskie lalunie. Co one kończyły??Szkołę życia i nic wiecej. Są ładne i z tego żyją lepiej niży TY

Fakt. Ale obawiam się, że jak tak dalej będzie, to przyjadą na Euro, ale nie do nas. :(

A dla samej Wasza_Niania_1992 to chyba nie przyjadą. Może co poniektórzy... :P

Gość spocone_damskie_stopy
Podoba mi się Wasza Niania. Rozumiem ją bardzo dobrze. Jak ją swędzi ciągle to nie ma bata. Pozdro!!!