Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dżina30

Wczasy w Tunezji

Polecane posty

Wybieram sie na wczasy do Tunezji.Chciałam zapytać czy faktycznie kobiety są bardzo zaczepiane przez tubylców?

Gość wczasy w tunezji
jezeli jedziesz z facetem to nie masz sie czego obawiac, raczej dadza ci spokoj ewentualnie beda sie tylko gapic. jezeli jednak jedziesz z kolezanka lub sama to zycia nie bedziesz miala co drugi facet spyta cie czy bedziesz jego dziewczyna albo o malzenstwo. cholernie to meczace jest i czasami strach wyjsc jak czeka na ciebie jakis debil pod hotelowa brama peace

Gość truskawka89787
ja bylam z chlopakiem i jak tylko na chwile sie oddalil to ciagle slyszalam jakies teksty z stylu "bara bara??" albo "you are sexy" i jakies sapy .. fujj ... dodam, ze nei jestem blondynką, one mają jeszcze gorzej ;) bo jesli blondynka jest z facetem to co chwile proponują mu kozy i wielblady w zamian za nią... jesli jedziesz z chlopakiem czy mezem .. to tez uwazaj ;) .... bo ja z moim bylam w sklepie i normalnei przy mnie babka chciala sie umowic z moim chlopakiem na wieczór.. musialam jej przetlumaczyc co nieco ;)

Gość wczasy w tunezji
et... nie masz co sie ludzic hehe ja akurat jestem blondynka to mialam przewalone na kazdym kroku ale moja kuzynka z ktora bylam jest szatynka i tez lekko nie miala :P

Dla nich nie ma znaczenia czy blondynka czy nie. Rzucają się na każdą Europejkę. Jesteśmy dla nich "kapitalist" i mamy kasy jak gnoju a oni szukają takich naiwniaczek. Tunezyjczycy to lenie i szukają najłatwiejszego wyjścia. Byłam w domu tunezyjskim gdzie rodzice wpadali w zachwyt bo ich ok. 30 letni syn siedzi w Szwajcarii z 45 letnią kobitą , która ma 2 dzieci. Na każdym zdjęciu, samochód, kuchnia, pokój, dla nich to miód. Pytamy czy to muzułmanka czy jak? A oni NIE! przecież nie musi być! ------ważne, ze ma kasę. Druga sytuacja---> jedziemy ze znajomym Tunezyjczykiem, zatrzymujemy sie bo spotkał kumpla. Kumpel z Angielką w wysokiej ciąży. Pytamy jak długo się znali , a on, że poznali się na początku wakacji i on się cieszy bo jedzie do Anglii. O to chodzi,żeby się wyrwać. Olewajcie ich i nie dajcie się. Bedziecie co prawda wtedy "czarownicami" ale warto

Gość adreg
zaczepki są na każdym kroku, ale nie spotkałam się, żeby było to jakoś niebezpieczne. duzo gorzej bylo w turcji. a, jesli z nimi nie gadasz, nie patrzysz tez na nich, przestaja. robienie jaj nie poplaca, jesli chcesz miec spokoj.

A tak chciałam po prostu odpocząć:) Swoją drogą, co za brak kultury. Przecież u nas też są biedne rejony i ludzie chcieliby się wyrwać, ale na pewno by się tak nie zachowywali, bo mają trochę klasy.

Parisss olewanie czasem tez nic nie daje - przynajmniej tak było w moim przypadku :/ zlewałam gościa totalnie, ale przyczepił się jak rzep i ani rusz się od niego uwolnić to był po prostu koszmar - najgorsze wakacje w moim życiu najgorsze było to, że on cały czas się kręcił po hotelu więc nie mogłam nosa z pokoju wystawić, żeby się nie przyczepił i nie gadał jakiś pierdół, ale przecież nie będę siedziała non stop w pokoju więc musiałam to znosić - oj ciężko było nigdy więcej Tunezji!

Ja tez już nigdy więcej. Zmęczyłam się tylko. Jak nie pomaga olewanie to trzeba obrazić. Wyjścia nie ma. Oni i tak nie mają honoru właściwie. Wolę Turcję, i jutro już tam lecę :D :D

Gość wczasy w tunezji
latwo nie odpuszczaja cala noc sie pod hotelowa brama potrafia drzec az policja przyjezdzala a wczesniej mnie z pokoju wolali z recepcji zebym wyszl;a mowie wam zenada

Gość oj coś
mi się wydaje że te opowieści są lekko podkoloryzowane.. a tak wogóle to wy się tu wszystkie postanowiłyścię chyba pochwalić:P

nikt się nie chwali chyba nie byłaś w Tunezji - pojedź na wczasy to zobaczysz jak jest i nie wiem czym niby miałybyśmy się chwalić - nieudanymi wakacjami zepsutymi przez paru namolnych gamoni? no rzeczywiście - istny powód do dumy

Gość wczasy w tunezji
dopoki nie pojechalam tez nie wierzylam wiec sie nie dziwie

w sumie racja trzeba to przeżyć, żeby zrozumieć :/ w każdym bądź razie szczerze odradzam taką wycieczkę - szczególnie samotnym dziewczynom