Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz sama nie wiem co ON chce

juz sama nie wiem co ON chce

Polecane posty

a wiec spotykam sie niecaly miesiac z fantastycznym facetem. spotykamy sie co 2,3 dni bo nie mamy oboje duzo czasu, ale codziennie piszemy sms nawet kilka razy dziennie.. on jest opiekunczy dopytuje sie zawsze jak mi idzie co robie. widze ze nie jestem mu obojetna. byl u mnie dwa razy do 3 rano.swietnie sie rozmawia i jest super gdyby nie to ze sie nie calujemy nie trzymamy za reke zero fizycznosci ( oczywiscie pociaga mnie) .nie wiem na czym stoje nie wiem co robic.wiem ze jest niesmialy i bardzo szarmancki pomocy

Gość tykwa czarnoksiężnika
I tu wychodzi dzisiejsze wychowanie dziewczyn. Dajże se siana kobito i NIC nie rób, spotykaj się dalej i daj czas temu czemuś, co może przerodzi się w coś więcej.

Moj mnie pocalowal i przytulil po 3 tygodniach dopiero.A tez sie spotykalismy pare razy w tygodniu.Wczesniej robil jakies proby ale udawalam ze nie widze :P Dodam ze oboje jestesmy po 20 a on juz blizej 30 w sumie :) Daj temu dojrzec..Nie kazdy jest taki ze sie rzuca na druga osobe na 1 randce.Skoro mu zalezy i wykazuje zainteresowanie to i na przytulanki przyjdzie moment ;)

hmmm..ciekawe czy jego imie zaczyna sie na M.? ...jakis taki podobny mi opis do kogos mi znajomego z bliskiej bardzo przeszlosci...

jego imie nie zaczyna sie na M chyba po prostu pozostaje mi czekac

Gość snhvgiuahvuheb
a to by było lepiej jak by na 1 randece chciał na przykład lodzika ?

Ja się z moim pocałowałam po 2 miesiącach . Trzymaliśmy się za ręce po 5 tygodniach. Albo może po 6. A wcześniej tylko przytulaliśmy się na pożegnanie. I też widywaliśmy się co 2 dzień. ;) Daj mu czas i nie wychodź z inicjatywą.

co mam powiedzieć... znałam taką parę co nocowało jedno u drugiego, ale nigdy ze sobą nie spali, bo on nawet nie próbował jej zaciągnąć do łóżka. Związek się rozpadł, a po tym wszystkim dziewczyna do tej pory nie może tego zrozumieć, dlaczego on nawet nie spróbował. Dla mnie to trochę dziwne, w końcu facet musi być jak facet, a nie baba :P

face down- dzieki za odpowiedz zalezy mi na nim.bardzo.mialam wielu facetow ktorzy od razu przechdozili do rzeczy a potem nic powaznego z tego nie bylo dlatego tak mi dziwnie boje sie ze on nic do mnie a z drugiej strony widze jak sie zachowuje jak mnie traktuje i co dla mnie robi. face down- jak to sie stalo ze zlapaliscie sie za rece? czy ty dawalas mu jakies znaki wczesniej?

up up

Gość a gdzie Ci się spieszy
nie wiesz, że "co nagle to po diable"? widać, że jemu nie chodzi tylko o sex... Powinnaś się cieszyć!

no wlasnie nie wiem czemu mi sie tak spieszy. ciesze sie ze mu nie zalezy tylko na sexie ale boli mnie to ze nie wiem czy wogole mu zalezy niby widac ze tak ale nie powiedzial nic!