Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iss Kohlenhydrate

Czy w dzisiejszych czasach coś mi dadzą dwa kierunki studiów?

Polecane posty

Gość dlldlddlkfkfkffk
Jesteś głupią gęsią naprawdę. Czyli masz zamiar skończysz jako nieduoczona pani nauczycielka bez żadnych szans dorobienia sobie po południu w dobrej szkole językowej. Bo dzisiaj wiesz "na kursach" nie tłucze się odmiany czasownika, tylko w cenie są zajęcia na wysokim stopniu zaawansowania w firmach, gdzie ludzie uczą się języka w biznesie pod kątem ich specyficznych potrzeb. I za to jest niezła kasa a nie za misję w szkole państwowej. No ale jak sobie chcesz. Pojęcia nie masz, w co wchodzisz, zamiast posłuchać wolisz głupio pyskować. Twoja sprawa.

Gość dlldlddlkfkfkffk
Dobry nauczyciel, który nie będzie miał pojęcia o niczym poza podręcznikiem na poziomie A2?

Gość dlldlddlkfkfkffk
Pojęcia nie masz dziewczę, co to znaczy DOBRY NAUCZYCIEL.

ja sie nie spotkalam z okresleniem "jezyk holenderski", zawsze slyszalam o niderlandzkim. ale nawet jesli, to autorka powinna wiedziec jaka jest poprawna forma, na jej studiach to podstawa!

Gość dlldlddlkfkfkffk
I jesteś śmieszna, jak ci się wydaje że utrzymasz sama tę swoją latorośl za pensyjkę w szkole. Będziesz wysyłać cv i żebrać o kursy.

Gość Iss Kohlenhydrate
z mężem prawnikiem?:) wątpię:)

Gość dlldlddlkfkfkffk
No patrz, czyli twój biznes plan na życie to uwiesić się na mężu. Suuuuuuper. To po co ci te studia panno kuro domowa?

Gość dlldlddlkfkfkffk
To od razu zajdź w te ciążę, żeby się chłop nie rozmyślił i nie połapał z jaką suką się wiążę, bo jeszcze ci ta dobra partia ucieknie.

Gość dlldlddlkfkfkffk
Tylko uważaj, jak pan mąż znajdzie sobie młodszą dupę i skończy się wygodne życie, bo z pensyjki w szkole to się jakoś średnio czeka cię "wygodne życie".

Gość Iss Kohlenhydrate
:) oj widzę ktoś tu jest sflustrowaną stara panienką :) gdybyś trochę ruszyła swoją poważną łepetynką, wpadłabyś na pomysł, że utrzymanie dziecka jest obowiązkiem moim i mojego narzeczonego:) a jest on osobą realną a nie anonimową z banku spermy, więc skąd pomysł,że chcę kogoś łapać na dziecko?:) dziecko to owoc miłości, na który pracujemy oboje...oj jesteś niezmiernie znerwicowaną zakompleksioną panną z koziej wólki, ale MAGISTEREM TO ŻEŚ JEST;]

Gość lgllgllllllllllllllllllllll
Jesteś naprawdę wyjatkowo głupią młodą suką, nie mającą o życiu w ogóle pojęcia. Obyś nie wylądowała z bachorem w brzuchu na bezrobociu, panno wszechwiedząca. 40% małżeństw kończy się rozwodami. Pomyśl o tym, nim zaczeniesz budować wizję życia opartego o wypasioną kasę twojego męża, który to mąż może cię puścić po 3 latach w skarpetkach. O obowiązkach opowiesz wtedy może sędzinie. Zakładając, że pan mąż nie czmychnie zagranicę.

Gość lgllgllllllllllllllllllllll
I naucz głupia suko pisać po polsku, bo przerastają cię na razie trudniejsze słowa. Pannico po 2 filologiach in spe.

Gość eayuo
"owoc miłości"..... bosssshhhh.... jak nasrane trzeba mieć w głowie. Pani nauczycielko za 800 zł miesięcznie. Uważaj, bo zostaniesz z brzuchem, jak cię ten pan prawnik puści kantem.

czemu az tak agresywnie :O na sukę sobie chyba autorka nie zasluzyla :O

No właśnie, po co te bluzgi? Temat sam w sobie ciekawy, ale nie wszyscy potrafią chyba normalnie ze soba rozmawiać :o

Gość Iss Kohlenhydrate nie zwracaj
na nia uwagi:o Nie przejmuj sie tym starym, sfrustrowanym babsztylem :o która nawet boi sie zalogowac:o mam racje lgllgllllllllllllllllllllll vel dlldlddlkfkfkffk ??? :D Nie no zeby dziewczyne wyzywac od glupich suk to trzeba miec cos z glowa:o Ile ty masz lat babo? Do psychiatry wypier..alaj stara panno 🖐️

Gość jak to nei maaa
holenderskiego!!!!!Nigdyw holandi nie byliście?Tam jest niemeicki i holenderski!!!Jest taki język:O

Gość Iss Kohlenhydrate
Nie przejmuje się, ale trochę mi smutno słysząc takie agresywne wypowiedzi... chciałaam po prostu móc połączyć pracę w zawodzie, do którego myslę, że mam predyspozycje z macierzyństwem, z którego nie chcę rezygnować... ale nie każdy potrafi się komunikować. ps. jest jezyk holenderski. zarowno jezyk holenderski jak i niderlandzki są formami POPRAWNYMI oznaczajacymi ten sam jezyk

"Język holenderski to język urzędowy w Holandii. Właściwa nazwa języka holenderskiego to język niderlandzki /Nederlands/. Język niderlandzki używany jest w Holandii przez 15 milionów mieszkańców."

wg wikipedii: holenderski - nazwa potoczna jezyka niderlandzkiego. "potoczna" nie oznacza "poprawna", a studentka j niemieckiego powinna o tym wiedziec i tu pytanie o te "predyspozycje", skoro swiadomie popelnia bledy, zakladajac, ze ludzie sa za glupi, aby mowic do nich poprawnie? :O