Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studen24tka

Praca magisterska - rozdzial metodologiczny

Polecane posty

Gość Studen24tka

Witam. Zaczynam wlasnie pisac rozdzial metodologiczny pracy magisterskiej z pedagogiki. Mam pewne wskazowki, ale niestety nie wiem jak powinno to prawidlowo wygladac :( Czy ktos z was moglby przyslac mi swoj rozdzial metodologiczny na wzor? Bylabym bardzo wdzieczna.

Gość Studen24tka
Czy naprawde nikt mi nie pomoze? :(

Gość ciekawskaaaaah
ale co konkretnie chcesz wiedzieć?

Gość Studen24tka
Jak wyglada wstep do rozdzialu, ile definicji ma kazde opisywane pojecie - tj. problemy, cele, hipotezy itd. Jak wygladaja komentarze wlasne itd. Chcialabym po prostu widziec gotowy rozdzial zeby miec jakiekolwiek pojecie.

a probowalas poprosic promotora o cos takiego? przeciez maja na katedrze mnostwo prac z poprzednich lat, wiele z nich moze miec podobny temat do Twojego. moze udostepniliby Ci jakas na wzor? ja np. mam skserowana prace jakiejs dziewczyny sprzed 3 lat, pozyczyli mi ja na uczelni. dzieki temu w sumie wiem, co po kolei ma w tej pracy byc :)

Gość Studen24tka
Promotorka kilka razy ''rzucila'' nam kilka prac magisterskich z poprzednich lat. Nie mielismy nawet czasu, zeby porzadnie je przegladnac, a o kserowanie nie pytalam. Wszystko odbywa sie troche chaotycznie, kobieta ciagle zmienia zdanie, jednym ruchem przekresla cala kartke bez wyjasnien co jest nie tak,a nastepnym razem okazuje sie, ze to jest swietne i o to wlasnie chodzi. Zalamka :(