Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka987

jejku nie sądziłam ,ze męzczyzna moze byc tak podły ,ratunku, umieram

Polecane posty

Gość katarzynka987

otoz byłam z nim 2 lata wszystko bylo ok ,oprocz tego,ze byl bardzo zazdrosny rozstalismy sie bo mu nie pwoeie dzialam,ze mam gadu gadu :( co znaczy,ze pisze z innymi,a wcale tak nie bylo wyzwal mnie jakby co najmniej mnie nakrył na zdradzie ,a nigdy nie zdradzilam, nie umowilam sie z nikim bedac z nim,bylam calkowiecie oddana jemu i po tym jak mnie zwyzywal tydzien temu zerwalam definitywnie chcial jeszcze cos pogadac,ale ja sie zaparłam i dzis postanowalm mu napisac smsa ,ze jestem z ninnego miasta itd,ze chcialabym sie spotkac umowic i wiecie co ten idiota sie zgodzil pytal gdzie i kiedy co prawda nie tak nachalnie,ale napisal,ze mozemy sie spotkac bo on ma niemile wspomnienia po bylej, a jeszcze 3 dni temu pisal,ze kocha nigdy nie bedzie mial innej itd !! czuje sie potwornie :(

Gość no cóż skoro go oszukiwałaś
miałaś przed nim tajemnice i grałaś w jakieś gierki, to nie powinnaś mieć teraz pretensji :D

Gość olllllllllllllllaaaaaaaaaaa
wez uciekaj od niego. tez mialam kiedys sama takiego chlopaka. mialam wtedy 18-19 lat wiec bylam glupia siksa i imponowalo mi troche ze byl tak zazdrosny. tylko to sie potem poglebialo i poglebialo. a pozniej sie okazalo ze w innym miescie mial inna laske. taki z niego frajer. rzucilam go to na kolanach blagal zebym tego nie robila i plakal. a taki macho z niego byl

Gość katarzynka987
nie oszukiwalam, nie gralam w zadne gierki ludziieee :(

ech, to był piękny sen :)

Gość katarzynka987
ollllla - no nienawidze go na ta chwile nie wiem jak mógł tak zrobic, czuje ogromny żal :(

i pewnie macie po 15 lat :O zastanów się dziewczyno po kim Ty w ogóle płaczesz? Nie umieraj tylko weź się w garść, kimś takim nie warto w ogóle się przejmować. A być z takim kretynem 2 lata? Czysty masochizm

Gość katarzynka987
czuje ogromny żal do niego :(

Gość katarzynka987
niestety mamy ja 24 lata on 27 :( echh

Gość masz z 16 -17 lat ...
ehhh glupota w glowie i dobrze niepotzrebny ci taki zazdrosnik dziecko zajmij sie ksiazkami przez nastepne kilka lat i wroc do randek

Gość katarzynka987
niestety nie jestem taka młoda, wtedy człowiek nie doceniał tych lat :( gdyby dalo sie tylko cofnać czas .. :(

więc tym bardziej się dziwię, że dorośli ludzie tak się zachowują. Nie masz czego żałować, 27-letni facet powinien mieć już poukładane w głowie a nie robić jakieś jazdy o to że śmiesz w ogóle posiadać gg :P to brzmi wręcz nieprawdopodobnie :)

Gość katarzynka987
moi rodzice też są zażenowani ,ze stary chłop robi takie cyrki na początku i w ogóle w trakcie naszego związku przychodził kupował rodzicom czekoladki, kwiaty , ideał itd ,a teraz taki cyrk o taka durnote w dodatku debil nie zorientował sie,ze"laska" jest podstawiona echh

heh no gdyby moj ex nie mial teraz 25 lat pomyslalabym ze piszesz wlasnie o nim, zapomnij o tym kolesiu, nic dobrego z nim nie bedziesz miala. znajdziesz sobie nowego

Gość katarzynka987
zobaczymy co to będzie kochane i wiecie co ten debil bo umowilam sie z nim tzn ta Asia sie umowila teraz stal i czekal bo kolezanka mieszka na wprost tego parku i mi pisala ,ze czeka,ale debill nie no brak mi slow, stary i glupi chlop!

Gość trzeba było przejść się
na spacer obok niego :D ciekawe jaką miał by wtedy minę :D

Gość remex
wy wszystkie jesteście załosne niby was facet zostawił widocznie miał powody pamietam jak mój koles poznał panienke na portalu randkowym chcąc sprawdzić jej wiarygodnośc podstawił swojego kolege by umówił się z ową panienką chciał sprawdzić wiarygodność tej dziewczyny no i rybka połkneła haczyk dziewczyna nawiąząła kontakt tym jego kolegą ba nawet się z nim umówiła na spotkanie ,spotkali sie z po jakimś czasie (tak kolesie się umówili) na to spotkanie wchodzi za jakiś czas ten pierwszy z którym kręciła któremu zapewniala o miłości ze go kocha tęskni i takie tam pierdoły a sama umówla się z tym postawionym kolesiem zebyscie widzieli jej głupią mine i konsternacje tej niby uczciwej zapewniajacej o uczuciu dziewczyny wstyd i obłuda.Wstydcie się dziewczyny nieraz same jestescie sobie winne jak same nie szanujecie się.I nie dziwcie się ze pózniej was faceci zostawiają jak same jestescie sobie winne

Gość ollllaaaa
ale mnie nikt nie zostawil. a to fakt ze ludzie są podli i fałszywi.