Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastusiaa

Fon, fonik, foneczek to jest to!

Polecane posty

Gość Nastusiaa

Czy zrywacie te osłonki z telefonów? Bo ja mam nowy fon i mi sie oderwała ta osłonka na wyświetlaczu i ją przykleiłam bo skzoda mi nowego telefonu, bo go kupiłam w czwartek. Ta folia teraz bardzo brzydko wygląda, ale ne chcę mie porysowanego wyświetlacza.... :/ A jeśli już zdjęliście osłonkę to czy się wam porysował ekran i jeśli tak to jak bardzo??? Piszcie jaki mcie telefon. Proszę o radę, bo sama nie wiem czy ją zdjąc, bo wyglada okropnie....

Gość można kupić nową
folię i nakleić.

A na co mi folia? Niech sie drapie, kupie sobie nowy. Ważne żeby dzwonił. NIe ma co sie egzaltowac jakimiś bzdurami.

Gość snor
ja mam nowiuteńki samsung u700 i skzoda mi z niego folii zerwać, tym bardziej, ze jest w dobrym stanie i tobie też nie radzę - jeśli nosi telefon do skzoly/pracy np. w kieszeni u spodni to porysowany wyświetlacz masz gwarantowany... :(. Pozdro.

Gość 2oo8
bez przesady

to sobie kup pokrowiec i po problemie ja mam LG chocolate i zerwalam od razu rok temu wszystkie folie. do tej pory mam na nim 3 rysy dlatego, ze mi 3 razy spadl w pokoju i w lazience. tak to nosze w pokrowcu i nie ma problemu

Gość Nastusiaa
Tadzio - Tyle, że ja mam ten telfon na abonament na dwa lata i tak prędko nowego nie kupię.

Gość można kupić nową
ja mam zdjętą i chyba sobie nakleję. mam tak porysowany wyświetlacz, że niedługo nie będę nic widzieć.

Gość Nastusiaa
kropka. ale ja mam telefon-slider, czyli wysuwany i wątpie, zeby na takie modele były pokrowce... :/

Gość Nastusiaa
A przynajmniej sobie tego nie wyobrażam... Jeśli jednak już ktoś takowe wymyślił, to proszę, oświećcie mnie. Mam dokładnie Samsunga d900i i to jest wypasisty telefonik i szkoda mi go zniszczyć.

Gość stops
No wląśnie kup niową folijkę.

Gość Nastusiaa
a gdzie mozna taką folię kupić???

Gość Nastusiaa
piszcie więcej!!!Q!! prosze!!