Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fo chlopakow

co byście pomyśleli o dziewczynie, jesli w wieku 24 lat okazalaby sie dziecicą

Polecane posty

Gość fo chlopakow

Gość fo chlopakow
dziewicą, sorki za lit.

Gość co to jest dziecica
chodzi o to że jest dziecinna?:classic_cool:

Gość zależy z jakiego powodu
nią jest.

Gość fo chlopakow
cream a ja cały czas myślałam że ty to kobieta :P

Gość fo chlopakow
bo była nieśmiała

Gość prawiczekkk
ja bym sie cieszył

Gość fo chlopakow
nie wiem dlaczego, tak mi się wydawało

Gość czyli chciałaby
ale nie może sie przełamać. jak dalej bedzie taka nieśmiala to pozostanie ta dziewicą do konca życia.:p

Gość fo chlopakow
a nie powiedzielibyście że jest jakaś dziwna ?

Gość Dziewicą można być
z powodów następujących: 1) nie chcę - czyli ma określone zasady, 2) chcę ale mnie nie chcą, 3) chcę ale nie mogę sie przełamać - czyli problemy z psychiką, :classic_cool:

Gość fo chlopakow
super, 3 punkt mi się podoba, to zdecydowanie do mnie

Gość prawiczekkkk
to juz takich czasow my dozyli ze dziewice sa uwazane za dziwolągi.. :-O nie mam pytań. 🖐️

Gość fo chlopakow
ja się zawsze uważałam za dziwoląga z tego powodu, bo wszyscy dookoła uprawiali seks, a ja nie no i spotkałam jego, "przełamałam się" i już nie jestem dziewicą, sęk w tym, że on się nawet nie zapytał dlaczego ja tak długo czekałam z tym, w ogóle nie poruszył tego tematu, i nie wiem co o mnie myśli :P rozstaliśmy się niedługo potem, z mojej inicjatywy, nie wiem, ale trochę mnie to przytłoczyło wszystko, za szybko się wszystko działo no i on chce teraz do mnie wrócić, byłam przekonana, że mnie uważa za co najmniej dziwną jak nie za wariatkę

Gość RevanPL
Niezrozumiały błąd w myśleniu. Normalny facet(nie jakiś margines, troglodyta) uzna dziewicę za cud i będzie miał dobre bardzo mniemanie. To co Ty zrobiła to puszczenie się, przeleciał Cię a Ty se odeszłaś bo tak. W obecnej chwili jesteś pusta suka.

Gość watażka07
A jednak to dziwne w świeci gdzie seks aż kipi na kazdym kroku być dziewicą w wieku 24 lat to ewenement. Czemu sobie żałować rozkoszy seksu, podrywu???

5 lat temu, po bolesnym rozstaniu z dziewczyną (dziewicą zresztą) powiedziałem sobie "nigdy więcej dziewic". Kolejna dziewczyna, z którą się związałem, niestety również była dziewicą. Na szczęście była namiętna i otwarta na erotykę i seks, bez zahamowań i fałszywego wstydu. Różnie to było z nami, ale wciąż jesteśmy ze sobą. :) Ale następnym razem już w życiu nie związał bym się z dziewicą - nie chciałbym znowu przechodzić przez pewne rzeczy.

Gość ja tam nie lubie dziewic
Nie wiem w czym dziewictwo jest takie atrakcyjne. Co mnie obchodzi że przede mna nikogo nie miała. Dla mnie wazne jest to co teraz a nie to co było. Poza tym spałem z dwiema dzieczynami w tym jedna była już mężatką, które zdardziły swoich facetów ze mną aby się przekonac jak jest z innym. Dlatego wolę niedzieiwce która jest ze mną bo jestem dobry w łóżku a nie dlatego ze nie wie jak jest z innym. A z tym cackaniem się nauką to dobre dla młodych i cierpliwych ;)

Gość ja tam nie lubie dziewic
Dalczego dziewczyna w późnynm wieku jest dziewicą? Najczęściej z czterech powodów 1. ma bardzo duże oczekiwania w stosunku do potencjalnego partnera sama nie mając dużo do zaoferowania (czyli czeka na księcioa z bajki) 2. Jest mało atrakcyjna 3. Jest lekliwa lub ma kompleksy 4. Została wychowana w duchu religii katolickiej

Gość lidfjoqwe
ja bym sie cieszyl, chcialnbym zeby moja kobieta byla dziewica, bym mial swiadomosc tego, ze czekala na mnie...moja misia nie bylka dziewica ale tylko ja jestem w stanie dac jej orgazm i wiele pierwszych razow tez ze soba przezylismy :>

Gość eeeee taaam
Moja ukochana miała przede mną 3 facetów i uwazam ją za najwspanialsza kobietę na świecie. Nie wiem jak mógłbym miec do niej pretensje o to że 5 lat temu kiedy się nie znaliśmy była z kims innym. Ja też byłem wczesniej z inną i co z tego?

Gość hm............
powiedziałabym, że jest porządna

Gość prawiczekkk
gdyby byla moja niunia to bym sie cieszyl wieddzialbym ze wczensije sie nie puscila.. 🖐️

Gość fo chlopakow
Casanova - przechodzieć przez jakie rzeczy ?? nie wiem dlaczego tak długo czekałam, nieśmiałość, strach przez związaniem się z kimś aż tak bardzo, teraz w sumie już wiem, co traciłam, w sumie nic specjalnego

Ostatnio byłem związany z kilkoma dziewicami pod rząd - jakoś tak wyszło, wcale ich nie szukałem. Wszystkie poznałem na czacie (he he) - symptomatyczne. :) Czego nie chciałbym ponownie przechodzić? Tego "oswajania", wyjaśniania, przekonywania, starania się, czekania, niepewności. Za stary jestem na dziewice - może byłoby to pasjonujące, gdybym miał 20 lat, ale nie po 30.

Gość fo chlopakow
i jaki fałszywy wstyd... ja jakoś nie czułam fałszywego wstydu, tylko prawdziwy, np. przed rozebraniem się przed facetem, najprawdziwszy wstyd... a nie jestem jakąś brzydulą, widocznie tak mam, że dopiero teraz do tego dojrzałam