Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinka4dss

Mozliwe czy nie?

Polecane posty

Gość paulinka4dss

czy jest to możliwe ze mojemu 3,5 mies dziecku idą ząbki? Zawsze byl grzeczny, bawił sie, a teraz tylko wkłada raczke do buzi i sie denerwuje, co to moze byc zabki?

Wszystko jest możliwe :) U nas było wkładanie piąstek do buzi,ślini9enie w 3-4 miesiącu a zęby dostaliśmy dopiero po 11 miesiącu :)

Gość ORBIS 2
witam! od ostatniego stosunku mineło 3,5 miesiąca , od ostatniego seksu mialam 3 okresy normalne , teraz czekam na nastepny okres i spoznia mi sie 2 dni , zawsze mialam regularnie wczoraj rano zrobiłam test i wyszedł negatywny , a w dodatku 2 tygodnie temu byłam na badaniu kontrolnym u ginekologa bo bolały mnie jajniki , zrobił mi usg dopochwowe i powiedzial ze wszystko ok czy obawiac sie ciazy ???? moze lekarz nie zauwazył ciazy zawsze mialam okres regularnie a teraz sie spoznia , jestem załamana czy test robiony 3,5 m-ca po stosunku jest wiarygodny?

Gość NIE ODPISYWAC ORBIS
VEL CLARCE PROWOKATORCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O

Gość lkjhjjjuj
orbis w ciazy nie jestes

Gość mama smoka
mja córcia jak miała 4 miesiące to już miała na dole 2 śliczne ząbki :)

Mozliwe, aczkoliwek własnie od 3 miesiaca dzieci zaczynają przechodzić tzw fazę oralną czyli wszystko wpychają do buzi (bo tak łatwiej się zorientować z czym mają do czynienia) no i bardziej się slinia

mój syn miał pierwsze dwie dolne jedynki jak miał 3 miesiące i 2 tygodnie, teraz ma rok i 3 miesiące i ma juz 16 zębów :)

Gość pierdzimąka
dobrze ze nie analna hehe