Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruuttkkkaaa

Miaucząca kotka

Polecane posty

Gość ruuttkkkaaa

Witajcie, mam problem z moja kotka nie było mnie 3 dni w domu - mąż został w domu, i po wejściu do domu co miało miejsce 24 godziny temu, moja kotka która ma już 1,5 roku zaczęła sie wydzierać jak mały kociak. Nadmieniam ze nie ma rujki, ale wciaż chodzi za mną krok w krok nawet ze mna spała, i miauczy tak jak to robia malutkie kociaki. Czy ktoś tak miał????

Gość zabic
odciac glowe jej !!

a pierwszy raz wyjechałaś na tak długo? moze wczesniej jak nie było nikogo w domu tez płakała koty wbrew pozorom są bardzo towarzyskie

stęskniła się :) nasz po tym jak został w domu sam na kilka dni też chodzi i miałczy, przewrażliwiony jakiś, nawet do kibla chce z nami iść :D

kotka mojej Mamy czasem zostaje na 1do kilki dni sama w domu i: zdarza jej sie "płakać" pod drzwiami w mieszkaniu (sąsiedzi donieśli :P ) a jak mama wraca to cały czas za nią chodzi, chce sie przytulać i "rozmawia"

ta mojej mamy to nawet nie da wtedy nic zrobic bo potrafi sie polożyć przed nią na stole :O

Gość ŻanetkaLyta
mąż musiał jej krzywde wyrządzić. Przy tobie czuje sie bezpiecznie

Gość ruuttkkkaaa
Nie maż jej nie wyrządził krzywdy- tak jak ja ma świra na jej punkcie, fakt jest naszym oczkiem w głowie, a wyjeżdżam tak na 3 dni minimu raz w miesiącu dla tego sie zdziwiłam.

Gość ruuttkkkaaa
Ona zawsze sie żali jak wracam ale tym razem to przechodzi bardzo dziwnie, bo zaczęła miauczeć jak malutkie kociaki-takim dziwnym głosikiem. I wciaż pokazuje mi miejsca gdzie spała jak mnie nie było- maż mi pow. ze tam spała.

Gość ruuttkkkaaa
Nie, nie ma opcji ciązy ale fakt jej zachowanie trochę to przypomina.:)