Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stesknionaa

Nie moge zapomniec chlopaka z którym mialam pierwszy raz

Polecane posty

Gość stesknionaa

minął rok a ja nadal nie moge zapomniec o chlopaku ktorego poznalam na wymianie studenckiej, spotykalismy sie i straciłam z nim cnote Nie jest polakiem , znalismy sie 5 miesiecy, kontakt jakos tak sie urwał gdy wrociłam do polski - chyba jemu niezbyt zalezało ale wiecie co chciałabym sie znow z nim kochac miał takie ładne ciało i był delikatny nikt mi sie do tej pory nie spodobał tak jak on :-(

Gość stesknionaa
no to fajnie ze tak ci sie udało

Gość stesknionaa
Słowak a Twoj mąz jakiej jest narodowosci?

Gość stesknionaa
ja bylam na erasmusie w Koszycach myslalam ze cos z tego bedzie bo nie ma az tak duzych roznic kulturowych i podobno słowakom polki sie podobaja gdy wrocilam do polski jakis tam kontakt był głownie przez neta ale jemu jakos tak nagle przestało zalezec i przestał pisac

Mysle, ze nie ma przepisu na lepsza narodowosc. Polki rowniez podobaja sie Wlochom, Hiszpanom i jakims innym nacjom ale to tylko ogolne stwierdzenie a do milosci trzeba czegoswiecej i osobistego a nie tylko podobania sie na zasadzie narodowosci. Teraz mieszkam we wloszech i poznalam sporo erasmusowych par: jedni przetrwali, innym sie nie udalo, takze zalezy to tylko od wewnetrznej woli dwojga osob.

Gość fz
a jak polki na emigracji lecą na muzułmanówwwww, a ja jaj

Moja narzeczona niestety też stracila cnotę z jakimś portugalczykiem na wymianie studenckiej , i też nie mogę jej tego zapomnieć