Aagness 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Dziewczyny jestem przerażona! Odstawiłam tabletki pod koniec maja a teraz włosy wypadają mi garściami! Też tak miałyście? To ustępuje? Jak to z tym jest??!! Z góry dzięki za wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wypadka Napisano Czerwiec 16, 2008 mnie wypadają w trakcie brania, teraz biore diane. Ale rok temu brałam przez 2 lata cilest i było ok, i w trakcie i po. To indywidualna sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aagness 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 no to wiem,że indywidualna tyle,żę kurcze nie wiem jak to długo może potrwać i co się stanie w efekcie końcowym z moimi włosami??!! kurcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aagness 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Hmmm..to tylko ja tak mam...?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka1986 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 ja tak nie mam ale slyszalam o takich przypadkach wiec naprawde nie jestes sama... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aagness 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 no włąśnie chciałam wiedzieć po jakim czasie to przechodzi jeśli przechodzi i jaki jest potem stan włosów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka1986 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 nie mam pojecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuppppppppppppp Napisano Czerwiec 16, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach