Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pianka.

Czy to prawda,że blodyni wolą brunetki a bruneci - blondynki?

Polecane posty

Podobno jest tak ,że poświadomie facetów o blond włosach ciągnie do brunetek i na odwrót. Tak samo z kobietami. Czy w Waszym przpadku tak jest? bo ja jestem brunetką a podobają mi się właśnie blondyni :)

Gość fajne tzytzki mam
lol ziomalka to łatwa w chooooy jesteś ;)

hmm to zalezy ja jestem blondynka zawsze ciaglo mnie do brunetow i ciemnoskorych kolesi... ehh moje idealy :D ale i tak jakos sie tak potoczylo ze jestem z blondynem :)

Sirhan ad-Din an-Nabheni przecież nie pisąłm o rudych i siwych rude mogą sie podobac każdemu:)

Gość uygkguuuuuuuuu
Pianka, ale ty bzdury gadasz:O

Gość crejzilup
teoretycznie chyba tak jest,tzn chyba w wiekszosci przypadkow "ciemni' mezczyzni zachwycaja sie blondynkami o niebieskich oczach,bo jest to dla nich cos innego,oryginalnego,a pozatym podswiadome dazenie do pomieszania genow...,ale serce nie sluga...i kochamy kogos patrzac na caloksztalt i kolor oczu czy wlosow przestaje miec znaczenie❤️

Gość crejzilup
a wy to wszedzie kurwa weszycie prowokacje:O

Gość vsfvsvs
mnie bardziej pociąga to co podobne jakos tak się składa że jak mi się ktoś podobał to był szatynem, to najczęściej (bo jeśli chodzi o zakochanie, kierowałam się czymś innym niż kolor włosów)

heheh a już myślałam,że to ja na jakiejś kompletnej nieświadomce założyłam ten topik:o:P

Gość anitkaaa
to prawda, podswiadomie facet szuka takich kobiet, ktorych nie moze znalezc we wlasnej rodzinie - niepodobnych do jego matki czy siostry, z taka kobieta ma szanse na zdrowsze potomstwo.

Gość hmmm u mnie to się nie
sprawdza bo jestem brunetką a podobają mi się przede wszystkim bruneci a nie blondyni:P

Gość .black _shadow.
jestem blondynką podobają mi się bruneci. ale i tak dotąd chłopaków miałam samych blondynów :D . Serce nie sługa

Gość appettyczna
prawda. najswie4tsza prawda.

Gość niekoniecznie

Gość *zniesmaczona*
ja jestem brunetką i wolę brunetów,ale dyby trafił się jakiś superprzystojny blondyn to pewnie bym nie oponowała :p

Gość gość
up

Gość płowowłosa
I tak ważniejsza jest facjata niż kolor włosów bo kolor włosów to dodatek.

Gość Blondi z Mazowsza
Ja zawsze byłam z blondynami bo bruneci mi się nie podobali choć często byłam podrywana przez brunetów,mam typowo słowiański typ urody włosy w kolorze pszenicznym,niebieskie oczy i jasna cera. W podstawówce miałam "chłopaka" blondyna,w szkole średniej blondyna pamiętam że był podobny do Timberlikea z zespołu NSYNC i bardzo chciałam wyjść za niego i mieć z nim troje dzieci ale nasze drogi się rozeszły.Potem jak miałam 20 pare lat to byłam też z blondynem ale ciemnowłosym a teraz jak jestem po 30tce to mam faceta bruneta i na pewno będziemy mieli ładne dzieci.