Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Trzymanie ognia.

Polecane posty

Posiadanie duzej ilosci przyjaciłół jest banalne i nie swiadczy o niczym.... a co wiecej - wg mnie tacy ludzie lubiani przez wszystkich, to typy bez charakteru...

"wg mnie tacy ludzie lubiani przez wszystkich, to typy bez charakteru..." a Ty w ogóle liczysz, zastanawiasz się nad ilością ludzi lubiacych Cię lub nie? bo mnie takie rozważania np. nie zajmują przy czym wg takiej klasyfikacji nie mam charakteru za grosz, bo nikt mi otwarcie nie okazał, ze mnie nie lubi oczywoscie nie łudzę się, ze cały świat ze mna, ale zwyczajnie tego nie widzę Proszę kogoś o pomoc w rozstrzygnięciu jaki jest mój problem :-)

Posiadanie duzej ilosci przyjaciłół jest banalne i nie swiadczy o niczym.... a co wiecej - wg mnie tacy ludzie lubiani przez wszystkich, to typy bez charakteru... Komiczne strasznie dziwnie inna teoria od mojej ....

Komiczne, nie można mieć samych przyjaciół, chyba że traktuje sie "po przyjacielsku" swoich pracowników, którzy odpłacają to "szczerą lojalnością" :D W zwykłych codziennych relacjach choćby z sąsiadami czy panem Władkiem z serwisu samochodowego relacje mogą być od uprzejmej nienawiści wewnątrz aż do wazeliny z turbodoładowaniem. Retro przyciaga wszystkie typy, co chciałem zauważyć uprzejmie i z odrobiną mydełka :p

\"a Ty w ogóle liczysz, zastanawiasz się nad ilością ludzi lubiacych Cię lub nie?\" nie analizuje tego ale wiem, ze są jakies tam osoby nie lubiące mnie... mnie chodzilo raczej o osoby totalnie nieasertywne, nie popadajace z nikim w konflikty, wiecznie uczynne i wiecznie pomocne.

uff.. ulga mam charakter sczególnie w pracy masę objawów sympatii mimo nieskalanej niczym asertywnosci w razie potrzeby ;-)

szukanie chodzi to że retro nie ma dobrych relacji z męzczyznami, którzy mogliby w niej ogień wzniecic- i wiesz o jakich relacjach tu mówię- a jak nie wiesz to nie powiem bo widac nie masz ukończonych 18 lat a ty odnosisz się nie wiem do czego

ike "chodzi to że retro nie ma dobrych relacji z męzczyznami, którzy mogliby w niej ogień wzniecic- i wiesz o jakich relacjach tu mówię- a jak nie wiesz to nie powiem bo widac nie masz ukończonych 18 lat" Relacje z facetami wzniecającymi ogień - złe czy dobre - są odzwierciedleniem relacji z otoczeniem w sensie ogólniejszym. Czy można być skonfliktowaną i nie mieć wspólnego języka ze wszystkimi dookoła a jednocześnie sielanka z tym jednym jedynym? A co do wieku... zamienisz się? :D:D:D:P

Wredny, ale potem bedziesz wstawał o 2 rano? zostań poopowiadaj jeszcze o miłosci :-)

Relacje z facetami wzniecającymi ogień - złe czy dobre - są odzwierciedleniem relacji z otoczeniem w sensie ogólniejszym. Czy można być skonfliktowaną i nie mieć wspólnego języka ze wszystkimi dookoła a jednocześnie sielanka z tym jednym jedynym? zaczyna pobrzmiewać coraz gorzej..... :( :)

"Tak jestem guru Co mam gadac?" wredny no np. mów, że dzięki kafe ponownie uwierzyłeś w ogrom i wszechmoc miosci ;-) której co prawda nie ma, ale jednak wystarczy mieć serce, albo nie rozmawiać z "w czasie wojny", żeby jednak się okazało, ze pociag do płci przeciwnej to nie jest chwilowe niedomaganie organizmu, które zostanie zwalczone przez układ immunologiczny (leukocyty) i że ogólnie to znowu czujesz/wsiadasz w ten pociąg do obiektu ;-) ;-) to na początek

jednak jest wredny nakręca nas, my już odowłane do emocji i uczuć wyzszych, a ten spada

nia lamię się, samico jestem tak potwornie zmęczona że nie mam nawet sił się załamać. Serio.:) energię raczej zaczynam wkładać w starzenie się z dumą i godnością, i akceptowanie z podniesionym czołem pisk zamykających się przede mną drzwi.... Ike ma troche racji Boję się zwykłych facetów, szukam tych co potrafią włożyć troche ruchu w zycie. Moje i swoje. nie wyobrażam sobie życia z kimś kto przychodzi po pracy o 19 i wskakuje w fotel na resztą wieczoru. Zapłakalabym sie w lazience.:) a panowie w pewnym wieku niczego więcej do szczęscia nie potrzebują, co mnie trochę przeraża.

jakoś nie wyglądacie mi na takie do łamania:D:D ani do gaśnięcia:) dwie babki z charakterem, które mogą wszystko:) zresztą jak każdy;) najciekawsze jest to, że w każdej chwili jeżeli tylko macie ochotę możecie all zmienić, bo jesteście na tyle silne i niezależne:). Jeżeli nie na temat - przepraszam bo nie czytałam całości:) Tylko mnie smęcenie Sami ruszyło:)