Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Trzymanie ognia.

Polecane posty

szukanie zrozumiąłam znowu po swojemu pewnie: sugerujesz że brak poprawnych kontaktów z panami wzbudzającymi ogień sa przełozeniem moich kontaktów z ludźmi w ogóle.... stop. refleksja. najlepsze relacje mam z facetami którzy faktycznie ognia we mnie wzbudzić nie potrafią. potrafię się przyjaźnić na smierć i życie. ci kórzy coś tam poruszają - irytują mnie... ha! ważne! zapiszę.

najciekawsze jest to, że w każdej chwili jeżeli tylko macie ochotę możecie all zmienić, bo jesteście na tyle silne i niezależne . czarownica zanotowała zwiększony przypływ optymizmu za to kwiatuch 🌻

Retro, to moze zamiast desperacko szukac faceta, zajmij sie soba, wlasnym zyciem i zainteresowaniami. Z Twoich postow wynika ze jestes fajna, wartosciowa kobieta, ale szczegolnie po obecnym topiku wydaje mi sie ze rozmieniasz sie na drobne, a chyba nie warto...

Retro, właśnie ja bym w tym miejscu poparła Inkwizycję te Twoje problemy na początku topiku były dla mnie jakieś takie "naciągane" że nawet do konca strony nie dotarłam dopiero teraz niedawno zajrzałam na ostanią (wtedy, czyli ok godzinę temu) i przeczytałam wypowiedź komiczne

tak. macie rację. synteza tak. analiza be. nie naciagac problemów. żadnej desperacji. nie szukać. ( nie szukam....:) i zrobić sobie kawę. o, to dobre jest.:) :)

cos czuję że czeka mnie nieuniknione: wywałka wszystkich męskich znajomości z życia. rozpoczęcie na nowo. szkoda. fajni faceci. ale trudno. wiem , czułam od początku że tak trzeba. ślepy zaułek. move back. trudno.

Sami, ja??? a kto dla Ciebie topiki zakładał? :-( dodatkowo mam chwilę słabości to chodź 🌻 ❤️ 😘 (w policzek)

Sami nie wiem czy to napisałaś do mnie ale teraz na poważnie - uważam że szkoda czasu na takie "łamanie". Tylko od nas samych zależy na ile poddamy się jakiemuś takiemu marazmowi. Wiesz może ja jestem taka z księżyca, głodna życia, bo ciągle jakoś tak czuję że mam mało czasu. Dziwne to ale naprawdę szkoda go tracić. a kawka - miałam na myśli emotikonkę:) na pewno by się sprawdzała:)

Czarko i laski, na razie dosć tych czułości, bo wiecie ... lada chwila ktos sie zacznie w główkę pukać ;-) ;-)

Szukanie, mi sie wydaje, że do mnie pasują te żmijowce więc biorę je sobie i dzięki! ❤️ i spadam na razie, bo ...patrz dwa posty wyżej ;-)

retro - i nie bądź tak zazdrosna o inne kobiety ojejejje, a to skąd znowu wziąłeś....? jutro jadę do Krakowa przecież, jeszcze do mnie nie dociera.. od kogo pozdrowić gołębie?

Relacje z facetami wzniecającymi ogień - złe czy dobre - są odzwierciedleniem relacji z otoczeniem w sensie ogólniejszym. Czy można być skonfliktowaną i nie mieć wspólnego języka ze wszystkimi dookoła a jednocześnie sielanka z tym jednym jedynym? matko jedyna- straszne to uogolnienie wybacz ale co ma piernik do wiatraka- tu poprę retro relacje z ludxmi nie mają nic wspólnego z rozniecaniem ognia- czyli wzbudzaniem u kogoś pożądania jakie odzwierciedlenie nie wiem nie rozumiem

Złosliwa - nie ignoruje Cie skarbie :) Ale nie widze foty w mej skrzynce a bramki były dwie :P Retro... A wiesz, ze czasem wpdasz w stany bardzo agresywne, gdy sie ktos dobrze o innych kobietach wypowiada Ciebie pomijając? Zreszta nie Ty tak masz... W innym temacie wlasnie sie dowiedzialem ze pierdole jak pojebany, bo pozytywnie sie o swojej kobiecie wypowiedzialem :)

retro ja walcze z gołąbkami na swoim balkonie- gołąbki mnie kochają i co raz pojawia sie u mnie ich drące się niemiłosiernie i srajace na wszystko co popadnie potomstwo........ nie pozdrawiaj ode mnie gołąbków

a tak słuchajcie off topik to o której mecz??