Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Trzymanie ognia.

Polecane posty

A wiesz, ze czasem wpdasz w stany bardzo agresywne, gdy sie ktos dobrze o innych kobietach wypowiada Ciebie pomijając? hm.. rozumiem. Możesz mi robić antyreklamę, mam to gdzieś. już ci napisałam: mówiąc dobrze i jakiejkolwiek kobiecie oddajesz Bogu co boskie. Nic w tym nadzwyczajnego, tak być powinno. Zwłaszcza osoba twojego pokroju powinna pod niebiosa chwalic nieboge co się związała.:) a o mnie....? czy ja wiem...? Raczej nie lubię jak mi się trzyma przysłowiowy paluszek w d. a na forum nie przyszłam po komplementy, zresztą... ich ilość zrównowazyła się z obelgami. wiec może skup się komik na tych innych przypadkach , na innych topach. Chyba nie powiedziąłam ci nigdy że jesteś pojebany, bo suę dobrze wyrazasz o kobiecie. nie mogłam tego powiedzieć. to nie ja.

\"hm.. rozumiem. Możesz mi robić antyreklamę, mam to gdzieś.\" sama robisz to najlepiej - gdzie mnie małemu komiczne do wielkiej retro w tej kwestii... Nie napisalas, ze jestem pojebany, ale zrównałas moj zwiazek z ziemią... nie pamietasz?

strrrrrrasznie ci się te 18 lat spodobalo;)

"Zwłaszcza osoba twojego pokroju powinna pod niebiosa chwalic nieboge co się związała" mogłabys rozwinąć? :)

Nie napisalas, ze jestem poj**any, ale zrównałas moj zwiazek z ziemią... nie pamietasz? Nie. Pamietam natomiast że poczyniłam pewne wynurzen które przyszły mi do głowy w związkuz tematem, i poddałam je dyskusji. ale, ale... czy to przypadkiem nie ty się zżyzmasz gdy cokolwiek ci się w tej kwestii zarzuci..? Bo to że tój związek nie jest idealny, to wiem aż nadzbyt dobrze. Ale ty z uporem osła chcesz go przedstawic jako swoją życiową Mekkę. Musiałabym nie być retro by w to uwierzyć. bez urazy, rzecz jasna komiku, to nie jest atak.

Bo to że tój związek nie jest idealny, to wiem aż nadzbyt dobrze. Ale ty z uporem osła chcesz go przedstawic jako swoją życiową Mekkę. retro a mnie aż ciekawi skąd takie wnioski?

"bez urazy, rzecz jasna komiku, to nie jest atak." oczywiscie, ze jest... a moj zwiazek jest super i to Cie tak boli :) co do poddania pewnych przemyslen do dyskusji.. retro - tu idioci nie pisują... to ze napisze "wydaje mi sie.. i być może.." a potem poddam dyskusji kwestie dotyczace wychowania Twej corki to tez bedzie atak... nie traktuj ludzi jak idiotow

Zwłaszcza osoba twojego pokroju powinna pod niebiosa chwalic nieboge co się związała" mogłabys rozwinąć? ależ prosze cię bardzo. nie jesteś dla kobiety mężczyzną wymarzonym. jesli jakaś się wiąze, to coż, duzo w tym jej dobrej woli. masz neurotyczny charakter, trzeba cię dużo i mocno głaskać, jesteś jednym z tych facetów co to poczucie własnej wartości budują na kobiecym podziwie. Ot, częsta sprawa u męzczyzn skrzywdzonych. Na dłuższą mete niezbyt strawialne. trawiłam 3 lata, jak wiesz. bez skutku. i przewidując co powiesz: seksu do tego nie mieszaj, bo nie o tym mówię.

to ze napisze "wydaje mi sie.. i być może.." a potem poddam dyskusji kwestie dotyczace wychowania Twej corki to tez bedzie atak... to poddaj. Slepy będzie gadał o kolorach. może być ciekawie.

a moj zwiazek jest super i to Cie tak boli a ja jednak mam wrażenie że to ciebie boli że nie jest idealny:) twój związek nie uderza we mnie personalnie w żaden sposób, w żaden. jesteś w stanie to przełknąć...?

retro- powiem ci tak szczerze od serca- bo wiesz , że cię lubię- nie wiem jaki jest komiczne bo się nigdy nad tym nie zastanawiałam- kto wie może kiedyś ale choćby był taki jaki piszesz- to musisz zrozumieć , że wady ma każdy a kobieta te wady ma prawo kochać jedni lubią byc głaskani inni nie- jedni mają za soba jakies tam doswiadczenia inni

ale choćby był taki jaki piszesz- to musisz zrozumieć , że wady ma każdy a kobieta te wady ma prawo kochać alaz ja włąsnie za to jego kobietę podziwiam skrycie.

NIE (sory zuzowaty diabełek pomaga mi pisać) komiczne pewnie ideałem nie jest wiekszość ludzi nie jest ideałami a mimo to budują fajne związki w tym u ciebie jest problem że ty szuksz ideału i nie umiesz zrozumieć , że ci "wadliwi" potrafią żyć ze soba długo i szczęsliwie i wcale w ich związkach nie leje się krew i nikt nie cierpi amen ide kąpać cholerę

to mial być jeden post;) mam córkę zdolniache:P a co do ataków niedawno to przerabialismy na przykładzie wypowiedzi szukania teraz idę jak nic

Gość psia pogoda i słota __________
Hmmm ...a kochac kogoś prawdziwym ogniem piekielnym i to aż do bólu ...a jednocześnie nie stronic od ekstremalnego seksu i romansu na "chwilę" ? Bojąc sie ze czas za szybko płynie i mozesz zostać sama -strach przed końcem ...czegoś co jest tak piękne ze nie wierzymy ze wogóle istnieje !błedne koło ? a moze nie.

retro - nie musze znac sie na wychowaniu dziecka, by Ci tak przypieprzyc, ze bedziesz ryczeć... neurotyczny :D nie kumasz jednej rzeczy retro - ja jestem oazą spokoju.... gdybys mnie znała w realu, mialabys wrazenie, ze nic nie jest w stanie mnie wyprowadzic z rownowagi... wiele osob pyta mnie, czy ja sie w ogole denerwuje... Tobie sie wydaje, ze wszystko to co tu pisze jest na serio :D Naciskam pewne guziczki Twojej osobowosci i tyle... Pisze oburzające testy i patrze jaka jest reakcja... Pisze quasi agresyne słowa - obsewuje jak retro sie miota :) Wiekszosc rzeczy robie na chłodno i ciepło oraz emocje okazuje tylko najbliższym :) Jestem megalomanem i jednoczesnie potrzebuje wielbienia... To sie raczej wyklucza - nie sądzisz? Nie jestem idealny - nikt nie jest...

a jeszcze coś dopisze:P retro ale za co ty podziwiasz? przecież to normalne że każdy ma wady- no daj spokój zdrowy rozsądek nakazuje wiedzieć o tym że nie ma człowieka bez wad- więc wszystkie związki podziwiaj skrycie- bo we wszystkich wady partnerów istnieją

nie kumasz jednej rzeczy retro - ja jestem oazą spokoju.... oazą spokoju..? i to włąsnie dlatego wszedleś kiedyś w niedzielne popołudnie na kafe - czego ponoć nigdy nie robisz, bo zajmujesz się swoją kobietą i cudownym związkiem, -tylko po to by dowalić mi dwumetrowym postem..? Komik :):) prosze cię....:):) kwiatuch dla pana, prosze pana.:) 🌻 (oaza.... hahahaha!:) )

ike a podziwiam bo nie mam tyle wyrozumiałości dla dużych dzieci, jakim jest Komiczne to Piotruś Pan, nie widzicie tego..? :) ach idę. Tez mam taką jedną cholerę. ale fajna jest. pozdr. do kiedyśtamkiedyś.

Właśnie ugryzlam się silnie w klawiature zeby nie napisać czegos co nie powinnam:O Komiczne może być wszystkim tylko nie Piotrusiem Panem:O

retro takie cholery jak mamy zawsze są fajne;)

Gość hejkaaaaaa
przeczytałam początek-miało byc tylko dla kobiet:) a ja tu widzę komiczne:D zmienił płeć?😭

Nefko - a moze jednak powinnas napisac w koncu to temat dla kobiet... "tylko po to by dowalić mi dwumetrowym postem..?" Retro... w weekendy zwyczjowo sie nie wypowiadam, ale czasem wpadne w wolnej chwili, bo lubie to forum i jest to dla Ciebie dowod na cokolwiek, to jest to tylko kontynuacja Twej manii... A to, jak łatwo Cie nakręcic wskazuje ten temat... Doskonale wiedzielem jak sie wsciekniesz, gdy napisze o zazdrosci :D bo sama przed soba nie chce sie do niej przyznać... I co? Wystarczy napisac Ci jedno zdanko a Ty juz przestajesz nad sobą panować... Obrażasz mnie, moją kobiete ciskasz sie strasznie... Kompletnie tracisz kontrole nad sobą... Poza tym - jak na osobe uzurpującą sobie prawo do legitymowania sie wysoką inteligencją, kompletnie nie wyczuwasz prowokacji :D A Tobie dowalic mozna jednym zdankiem - jak chocby to o zazdrosci... Myslisz, ze tu sie ktos emoconuje dialogiem z Tobą? Ty jestes po prostu zabawna... To komiczne (sic!) jak łatwo doprowadzic Cie do furii niezbyt wyszukanymi acz ewidentnymi prowokacjami... Wystarczy napisac Ci, ze chetnie bym Ci przywalił, a Ty juz łapiesz przynęte drżąc z podniecenia i euforii... Czyni Cie to strasznie przewidywalnym interlokutorem... "to Piotruś Pan, nie widzicie tego.." nie mam na imie Piotruś :P:P a zwracanie sie do mnie per pan, jest juz przesadą :P:P rozumiem, ze probujesz zawoalowac swoje poprzednie występy poprzez uzycie oficjalnej formy grzecznosciowej, majacej ukazac szacunek dla starszych :P:P ale nie musisz tego robic :P