Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka-dwojga

Jak długo leczyłyscie ciemieniuche olejuszka ze Skarbu Matki

Polecane posty

Kurcze... a ja juz mecze sie tydzien. Wczesniej bylam u lekarki która przepisala Elocom, krem na sterydach, wycofany juz z produkcji. Widac lekarka miala racje ze trzeba siegnac po radykaliejsze srodki, no ale farmaceutka byla zaskoczona i sprzedala mi Olejuszke. A to swinstwo caly czas sie utrzymuje, w srode ide na szczepienia malennstwa i ponownie jej sie zapytam.

może źle to stosujesz? Jak jest taka uporczywa to nasmaruj główkę po kąpieli, załóż na noc czapeczkę bawełnianą i rano spróbuj zczesać, może pomoze

Gość olejuszka
też używałam olejuszki, ale dopiero po dwóch opakowaniach efekty były widoczne. Dodam jeszcze, że u mojej córki wyglądało to jak zwykły łupież.

Gość mkk
mojej tez po 2 opakowaniach dopiero zeszło, a miała straszna ciemieniuche...Ale maść elocon bardzo tez pomogła...posmarowałam nia główke i od razu zniknęła ciemieniucha,,,wazne tez jest żeby nie wyczesywać jej szczotka tylko grzebieniem....

Gość gość
olejuszki też próbowałam i nici ... sprobujcie spray z babycap to był trzeci kosmetyk, ktory probowalismy, ale jedny skutczny , nastepnego dnia juz prawie nic nie było, sama byłam w szoku, bo juz nadzieje stracilam troszke