Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ellinka

Umie ktos rozwiazywac rownania rozniczkowe?

Polecane posty

za 2 godz mam poprawke i nie wiem jaki jest schemat szukania rozwiazania szczegolnego :o

Gość pokaż cycki to ci powiem

Gość cos mi sie wydaje ze nikt
ci nie pomoze ... pozostaje poprawka we wrzesniu :(

no oprocz tej poprawki mam jeszcze jedna w tym tygodniu ale wolalabym zaliczyc dzisiaj :o

Gość CapsLok
szczere checi nie wystarcza... debil jestem jezeli chodzi matme ... ale zycze powodzenia.

no wiem rozumiem Cię :) ja jutro mam egzamin z biochemii i jestem w czarnej doopie ... :P

normlanie juz chyba pol internetu przeszukalam i nie znalazlam schematu :o qrva, jak zwykle jak mnie nie ma na jakis zajeciach to sa wazne rzeczy 😭 chyba bede musiala poprawic sobie humor jakims drinem :o

znam ten bol wogole znalezc cos z matmy w internecie graniczy z cudem :( ja ostatnio tlumaczylem kolezance wyznaczanie Mz funkcji ;/ to banalna rzecz ale jak sie nie ma matmy na studiach ... idzie zapomniec :P Musialem sobie przypomniec ... w necie nic fajnego nie znalazlem ... dobrze ze zachowalem zeszyty z liceum :P 5 minut i już przypomnialem sobie jak to sie robi :P

ogolnie to jarze rownania rozniczkowe tylko to rozwiazanie szczegolne mnie meczy :o a na 3 zadania 2 beda wlasnie z tego :o nie mam po co isc :| a tak chcialam podejsc do egzamu juz w tym tygodniu,bede musiala czekac do nastepnego :o

Gość egzam
to jaka to uczelnie ze masz 2 egzaminy z jednego przedmiotu w jednym tygodniu?

e? zeby pisac egzam musze zaliczyc cwiczenia, gdybym dzisiaj zaliczyla to podeszlabym do egzamuw tym tyg, tak musze czekac do natsepnego