Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karnita

Mam dość! Biorę się za siebie od zaraz! Kto ze mną? Zapraszam!

Polecane posty

cześć! cięzko sie doczepic do jakiegos tematu więc postanowiłam założyć własny. dołaczy sie ktos? Zapraszam serdecznie! w grupie razniej!

To może ja się dołączę :) Za 1,5 miesiąca idę na wesele koleżanki i muszę jakoś fajnie wyglądać :)

Gość pokahontas228
ja tez sie dolacze,jesli mozna?

kiara witam serdecznie! i bardzo sie ciesze że sie dołaczyłas do mnie :) napisz cos o sobie (wzrost waga cel itd)

ja to ogólnie stawiam na diete MZ + ruch chce wywalić z menu słodycze, makaron ziemniaki, biały ryż, białe pieczywo, słodkie napoje itd czyli standard hehe nie zalezy mi na czasie poprostu chce znowu wazyć 68 kg i czuć się wspaniale! :) tym razem musi mi sie udac :D

Hmmm ... coś o mnie ... no więc mam 23 lata, wzrost-170cm ... waga- niestety nie wiem, bo długo się nie ważyłam, ale mam nadzieję, że nie ważę więcej jak 65kg. Moim głównym celem jest zgubienie pociążowych kilogramów, bo niestety moja córeczka ma już 15 miesięcy a ja nadal nie wróciłam do figury sprzed ciąży :(

justka ciezko bo na rozbidowanych topikach tworza sie tak jakby juz rodziny a nowe osoby sa czesto najpierw mile witane a potem ignorowane dlatego postanowiłam założyć swój własny topik :)

justka dzięki wielkie ;* kiara nie martw sie razem damy rade i będziemy piekne :D wierze w to :) a jakas diete preferujesz czy tak samo jak ja MZ?

Ja też stawiam na zmniejszenie ilości spożywanych posiłków ... niestety na ćwiczenia nie mam za bardzo siły, bo cały dzień biegam za córcią, ale to chyba też się liczy ;) Dodatkowo od 3 miesięcy zażywam taki preparat odchudzający o nazwie Slim Master i muszę powiedzieć, że efekty widać :) a od miesiąca biorę jeszcze CLA. Moją słabością są słodycze :(

hehe no bieganie za córeczka to jak najbardziej ćwiecznia :D co do słodyczy to skąds to znam hehe ale u mnie jest o tyle dobrze że jak przed 4-5 dni ich nie tkne to potem moga dla mnie nie istniec bo sie nawet nie będzie chciało tylko włąsnie na poczatku mecze sie strasznie hehe a te cla dobre jest? sa jakies efekty? bo tez myslałam żeby zaiwestowac w to

hmm tak prawde mówiac to nie ma pojecia.. może cos z ciezarkami? tak szczerze mówiac jak sie chudnie to najpierw spadają ramiona i niestety biust a potem cała reszta więc jak coś to ramiona ci zeszczupleja najwczeszniej :) (przynajmniej w moim przypadku tak było kiedys za to biust nawet nie drgnał :D ale zobaczymy co teraz będzie)

Niestety CLA biorę dopiero od miesiąca więc jeszcze za wcześnie żeby mówić o efektach ... Niestety te tabletki dość drogo wychodzą, bo opakowanie kosztuje ok.35 zł - 60 tabletek, a dziennie powinno się brać od 4 do 6 tabletek, więc w najlepszym przypadku jedno opakowanie starcza na 2 tygodnie :o Ale Slim Master mogę z czystym sumienie polecić :)

Niestety nie mam ciężarków :( To znaczy mój narzeczony ma hantelki, ale takie ciężkie, że nawet jednego nie podniosę ;)

aha no to torche drogo wychodzi hmm a coś o tym slim master napisz jakie efekty i po jakim czasie pierwsze było widac?

Po 2-óch opakowaniach Slim Master znajomi mówili, że widocznie schudłam :) Zresztą ja sama widziałam różnicę w wyglądzie mojej sylwetki. Jedno opakowanie tego preparatu kosztuje ok.60zł i starcza na miesiąc. Bierze się 2 tabletki dziennie przed głównymi posiłkami (ok.30min. przed). Ja biorę 1 tabl. przed śniadaniem i 1 tabl. przed obiadem ... i wtedy jem wszystko tzn. nie słodycze i nie bardzo tłuste potrawy, ale tak normalnie. A potem już staram się jeść same owoce, ale zjem też większy jogurt :) Aha te tabletki są w dwóch wersjach: dla kobiet i mężczyzn ... i te dla mężczyzn działają lepiej :)

Wiesz ... ja nigdy nie mierzyłam się :( i niestety nie wiem dokładnie ile cm i kg mi ubyło :(

No, ale oczywiście same tabletki nie wystarczą ... potrzebna jest dieta ... wprawdzie niezbyt rygorystyczna, ale jednak :) a i ćwiczenia pewnie przyspieszyłyby efekty :)

kiara no to wskakuj na wage i zmierz sie będzie ci łatwiej ocenic ile jeszcze cm i kg ma pleciec w dół :) potem mierz sie raz w miesiacu a waz co tydzien :) w taki sposób będziesz miała wszystko kontrolowane na bierząco

To najpierw muszę sobie kupić wagę, bo niestety nie mam takie w domu :( a z tym mierzeniem to faktycznie masz rację ... zaraz się zmierzę i zobaczę czy jest źle :P

Gość SylaL
Cześć dziewczyny!Chętnie się do Was dołączę-jak można?

jesli chodzi o wyszczuplenie ramion to rzeczywiscie pdczas diety najszybciej spada z gornych partii.brak hantelkow to nie problem.ja robilam tak(wiem ze to smieszne) wzielam sobie po kg cukru owinelam folia i podnosilam.

Sylal oczywiście że możesz witamy :) justka to wcale nie jest głupi pomysł mozna tak samo wziac 2 buteli po 1,5 litra wody (oczywiście pełne) tez może zastapic hantelki :)