Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karnita

Mam dość! Biorę się za siebie od zaraz! Kto ze mną? Zapraszam!

Polecane posty

to co dzisiaj zjadłam to jak najbardziej nie była głodówka... chodziłam cały dzień syta nie odczuwałam głody więc nie wiem o co ci chodzi...

wykluczając lody cukier śmietane i sól to było ok. śmietane możesz zastąpić jogurtem lub kefirem koktajl wtedy owiele lepszy. sól można zastąpiś ziołami prowansalskimi balylią lub innymi ziołami. lody śmietankowe zmiksowanym zamrozonym sorbetem truskawkową lub mrożoną galaretką owocową.

sylal - dlatego że tłuszcz znikł a wyrobiły sie miesnie które sa duzo ciezsze od tłuszczu :P dlatego wagowo spadłas minimalnie a wymiary poszły w dół :D

o tej głodówce nie mowiłam do ciebie :)

rano do truskawek dodałam śmietany tylko dlatego że jogurtu nie miałam w domu, łyzka cukru dlatego że mi nie smakowało bez przez ta śmietane, lody tak żeby se dzien osłodzic (nie było ich duzo), a do soli jestem tak przyzwyczajona że mi bez niej nic nie samkuje... :( ale postaram sie to zmienic :P

Gość Hej Hej Kochane
A ja musze pocwiczyc na łydki i ogólnie ręce....zeby mialy więcej w obwodzie!!! Kurcze nio;/

aaa jeszcze ile tak? no to: skakanka - 150 podskoków hula hop - 5 min brzuszki - 60 rowerek w powietrzu - 5 min dzisiaj skromnie bo dopiero zaczynam regularnie cwiczyc a nie chce mieć zakwasów bo sie ruszyc nie będe dała rady.. stopniowo będzie ziększać ilośc ćwiczen :) hej hej kochane - heh chciałabym mieć taki problem jak ty :P

Gość Hej Hej Kochane
ojjj ale ja juz zdesperowana jestem!;) Wstyd mi bedzie wyjsc w stroju nad morzem! A juz za 5 dni jade z ukochanym....

hej hej kochane - uwierz mi ze wiekszy wstyd swiecic sadłem w bikini niz jak sie jest szczupłym :p dlatego nie panikuj tak :) zobaczysz że baędzie dobrze :)

Gość Hej Hej Kochane
kurcze jutro ide na solarium! Musze sie jakos bardziej opalic.. Dopiero doszło do mnie ze to juz tylko 5 dni!! Jejku...

tylko nie przesadzaj z tym solarium bo będziesz cała czerwona :P max 2 razy :P

Gość Hej Hej Kochane
Ja korzystam z solarium takze spokojnie;) Raczej zawsze opalam sie na brąz;) i oczywiscie nie chce wygladac jak czekolada;) tak fajnie delikatnie chce:)

O widzę, że nowe dziewczyny dołączyły :) Witamy :) Ja dziś jadłospisem nie mogę się pochwalić, bo pojadłam trochę ... hmmm : - płatki z mlekiem - talerz zupy jarzynowej - 9 pierogów z kapustą i pierogami - duży jogurt \"Jogobella\" - 2 jabłka Ja też już od miesiąca chodzę na solarium :) Moja córcia coś marudna dzisiaj :( Pewnie przez pogodę, bo u nas dziś deszczowo.

O kurcze ... to dowaliłam - pierogi z kapustą i pierogami :D:D:D ... miało być 9 pierogów z kapustą i mięsem :D

Gość emilaaaaaaa
głodówki a raczej post jest metodą skluteczną ponieważ jesli organizm pozbawiony jest całkowice pokarmu to po 24-36 h przechodzi na wewnętrzne odzywianie ( organizm zacyzna zywic sie tym co mu nie jest potrzebne: bakterie chorobotwórcze, torbiele, guzy itp). Aby post dał efekt czas wyjścia z takiego postu powinien równać się długości postu:) polecam ksiązki Michała Tombaka, cena to ok 30 zł :)

Hej babeczki:))) mogę się przyłączyć ??? Chciałaby zrzucić z 4 kg. Nie tak dużo ale jakoś nie mogę się zebrać żeby zacząć i w sumie konkretnego planu mi brak:((( Może coś doradzicie??

dove pewnie że możesz witam! ja proponuje MZ + ruch ale decyzja nalezy do ciebie jaka diete będziesz stosowac :p

dziewczyny może wy mi coś poradzicie... od jakiegos czasu jak cos więcej zjem to strasznie boli mnie zołądek... nie wiem czy to wina produktów które jem czy co... ehh... no teraz jak na kolacje zjadłam ten twarożek to mnie boli zołądek... zrobiłam taka średnia porcje ok 200g i zjadłam tego troszke wiecej niz połowe... ehh... co sie dzieje...

no to cieszę się:))) No właśnie sama nie wiem jaką strategię przyjąć:O MZ to mądry sposób ale mam małego dzidziusia i meża i czasami trudno się przy nich opanować jak są jakieś pyszności:))) Właśnie myślę o kopenhaskiej bo już kiedyś ją stosowałam i schudłam niecałe 4kg ale w pierwszej kolejności poleciał mi biust a po za yym jestem cały dzień z córką i boję się że nie wytrzymam zasłabnę albo coś bo to straszny rygor. Czytałam też o diecie 10 dniowej że pierwsze 2 dni to kefir potem coś tamale już nie pamiętam ale też się jej troszkę boję. Chociaż po kopenhaskiej nie miałam jojo. Sama nie wiem:O

Karnita a może już tak Ci się żołądek skurczył że teraz nie przyjmuję większych porcji. A może czymś się stresujesz??

Witam - ja też jeśli można się dołączam!!! Wczoraj zwątpiłam po raz kolejny patrząc na siebie i na swój styl żywienia i postanowiłam się schudnąć i poprawiś wygląd sylwetki:))) Już od dziś jestem na diecie i 1 dzień zleciał:) pierwsze koty za płoty - moja motywacja to: 3 sierpień - obóz sportowy (trzeba się pokazać w kostiumie:D) 12 wrzesień - mój własny ślub - więc trzeba zmieścić się w sukienkę która już się szyje:)) Dziś wg obliczeń na www.dieta.pl zjadłam 1145kalorii - myślę że to znośnie jak na 1 dzień:)) Pozdrawiam

zołądek to raczej mi sie nie skórczył w ciagu jednego dnia ehh.. sama nie wiem... co do stresów to tez nie mam czym sie stresowac... kiedys tez tak miałam i samo przeszło (dodam że to było pare lat temu chyba ze 4) dobra może niedługo przejdzie zobaczymy... hmm ja bym ci kopenhaskiej nie polecała jest ciezka i niexle osłabia a przede wszystkim jak masz mała córeczke to nie powinnas jej stosowac bo dzidzius cie raczej reanimowac nie będzie :P moim zdaniem dobra będzie własnie MZ albo South beach bo tez słyszałam że jest dobra tylko ja sie jakos do niej zmusic nie umiem hehe :)

rybka83 witam! fajnie że z nami będziesz :) heh no no niezła masz motywacje :D będe 3mac kciuki uda sie napewno :D

ryba--->czesc:))) no właśnie temu się boję tej kopenhaskiej :O a ta plaż południowych na czym konkretnie polega???

dzis w sumie zjadłam nie wiele bo jogurt pół danio serek wiejski 3 jajka i pół bułki. myślę że nie najgorzej tylko chyba wolałabym mieć jakiś konkretny plan

jupiii !!! pierwszy dzien glodowki sie udal :))) oby nastepne 9 byly takie same :)) jak wam idzie laseczki ?? cwiczenia: -ok.30 min hulahop - 100 brzuszkow - 300 razy na skakance - ok.5km na rolkach bylo oki:)) ps. ile schudne na 10 dniowej dietce ???