Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bejbe bejbe bejbe

Kto hoduje włoski na swój ślub..wpisujcie się

Polecane posty

ja mam włosy do łopatek i już od jakiegoś czasu chciałam je ściąć do brody no ale jak rozpoczęliśmy przygotowania do ślubu to stwierdziłam że zetnę je po ślubie dopiero ;)

lalka25 - nie chce robić grzywki przed slubem, bo nie wiem jak bede w niej wygladac, a nie chcialabym potem zalowac :) ja biore skrzyp. dobry jest, tylko trzeba lykac regularnie.

ja próbowałam brać vigor z żeńszeniem----> i tak jak dejzi na rzyganko brało a tabsy takie wielkie jakby sie producentom z czopkami pomylily!!

u mnie skrzyp nie działał tzn nie widziałam różnicy we włosach a vitapil polecił mi dermatolog ja ostatnio też myślałam czy nie siachnąć włosów po ślubie, ale chyba będzie mi szkoda, ale z drugiej strony włosy mi rosną bardzo szybko bo ostatnio(w grudniu) podciełam je radykalnie troche za ramiona a teraz mam już sporo za łopatki więc rosną dosyć szybko i gdyby ścieła je po ślubie tak do ucha to myślę, że za rok góra 1,5 byłyby znowu długie :)

Gość szczęśliwiutkaaa
Ja łykam dobre tabsy, szybciej po nich włosy rosną i takie jakieś ładniejsze, no i cera też lepsza. Tylko nie pamiętam jak się pisze ale chyba jakoś tak "Mertz speciale" Tabletki są to malutkie drażetki łatwo się je łyka no i raz dziennie, wiec nie ma z tym duzego zachodu Polecam