Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co toooo moze bycccc

co to moze byc? pomozcie

Polecane posty

Gość co toooo moze bycccc

no wiec od kilku miesiecy mierze sobie temperature. i zawsze bylo tak: pierwsza polowa cyklu temp 36,4-36,5 po owul;acji 36.9-37.5 i tak az do kkresu w tym miesiacu dzieje sie cos dziwnego, 2 tygodnie nie miezylam temp bo bylam za granica i nie wzielam termometru, od przzyjazdu czyli od 18 dnia cyklu mialam dziwnie niska temperature 36.3-36.5 teraz kiedy jutro powinnam dostac okres nagle mam 36.9 wczoraj bylo 36.8, dodatkowo normalnie d tyd przed okresem bola mnie piersi a teraz nic, w ogole nie zapowiada sie na okres, normalnie na 4 dni przed normalnie bolaly jak chodze. co to moze byc? cykle mam zazwyczaj 330-31 dniowe, zawsze mialam regularne

Gość upupupuuuuuu

Zmiana klimatu sprzyja zmianom w gospodarce hormonalnej a co za tym idzie, może dojść do przedłużenia cyklu.Najwidoczniej hormony poszalały trochę i doszło do owulacji w dniu, kiedy spodziewałaś się miesiączki. Zdarza się i wcale nie tak rzadko.okres nadejdzie po 12-16 dniach wyższych temperatur.

Gość tez tak mammm
czy to moze byc ciaza?

Gość upupupuuuu

Gość upupupuuuu
nikt nie wie co to moze byc? nigdy nawet jak wyjezdzalam nie mialam takich anomalii