Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina.16.

Nigdy nie uprawiałam seksu ale nie jestem tego pewna.

Polecane posty

Gość Ewelina.16.

Byłam ostatnio na imprezie i bardzo się upiłam. Całowałam się z kolegą. Ale pilnowały mnie moje koleżanki, mówiły, że nic strasznego się nie działo. NO i ogólnie było tam pełno ludzi. Ale zaraz po imprezie, następnego dnia, zaczęłam krwawić z wiadomego miejsca, po kilku dniach zaczęły mnie boleć piersi, czuję się jak przed okresem... Czy to możliwe, żeby ktoś mnie tam wykorzystał i jestem w ciąży, czy po prostu jest to owulacja? Dodam, ze prawie zawsze mam krwawienia w środku cyklu, a zaraz po tym krwawieniu z pochwy wydobywało się dużo śluzu. Jak myślicie?

Ja np myślę że niestety jestes kolejna glupia nastolatką... Ach... :)

Gość aszagti
ewelina , a nic niepamietasz z tej imprezy , kompletnie stracilaś świadomość????? czy jak , ????

Gość aszagti
a kiedy masz dostac okres teraz ?????

Gość Ewelina.16.
No właśnie nic nie pamiętam. Gdybym pamiętała, to bym sie nie pytała. Okres mam nieregularny, nie wiem, kiedy dostanę.

Gość Ewelina.16.
Dlaczego głupią?:O Nie wiedziałam, że tak się stanie, przecież na co dzień nie piję alkoholu:O

Gość aszagti
ewelina a czy ten chlopak sie jakos z toba kontaktował od czasu tej imprezy????

to jak na codzień nie pijesz to po co tam się urżnelaś...?!!! i co nas tu pytasz teraz czy możesz być w ciązy? Jasne że mogli cie wykorzystać, bylas pijana, rozweselona, nie świadoma niczego jak widać więc moglo tak być... Trzeba bylo się pilnować a nie robić z siebie kolejną zapijaczona nastolatkę, która przez wlasną glupotę może mieć dzidziusia...

Przeciez ona nie pamięta!!! sorry że się tak unoszę ale nie moge sluchac już kolejnej hostorii skruszonej nastolatki, która się najebala a teraz szuka pomocy

Gość aszagti
ewelina a kiedy masz dostac okres , ile dni trwa twój cykl?

Gość Ewelina.16.
Ale nie wiem, czy mogę, pytam:) Chłopak się kontaktował. Myślę, że on by mi akurat nic nie zrobił. Moje koleżanki mówią, że wszystko było ok. Ale ja nie wiem.

Gość Ewelina.16.
Nie wiem. Mam nieregularny okres. Czasami co 30, czasami co 40-50dni.

Gość aszagti
ewelina , zrób test ciazowy w dniu kiedy mialaby przypadac miesiączka a jezeli bardzo sie boisz to porozmawiaj z tym chlopakiem , moze ci powie co sie wydarzyło , kiedy byla ta impreza? wczoraj , jezeli bardzo sie boisz to idz do lekarza zeby załatwił ci postinor duo (70zł)

Gość Ewelina.16.
Nie, to było już 3 tygodnie temu. Nie chcę się go pytać, bo go lubię. Pomyśli, że jestem żałosna i nienormalna, skoro sama nie wiem, co robię:O Zresztą on sie też niefajnie zachował, bo wiedział, w jakim jestem stanie, dlatego udawał, że mnie lubi. Normalnie mnie nie lubi:(

Gość Ewelina.16.
Ale czy to mozliwe, żeby bolały mnie jajniki, jeśli jestem w ciąży? One chyba nie powinny wtedy pracować, bo nie ma się owulacji. A mnie bolą:(

Ewelina 16 miejmy nadzieje że nie będziesz w ciąży Na nastepny raz dziewczyno nie upijaj się tak żeby pić powinno się umieć pić!! Ja też mam 19 lat teraz nie raz się bywało na imprezkach ale jeżeli sama siebie nie przypilnujesz to nikt Cię nie przypilnuje A na tym najbardziej może ucierpieć dziecko które może być poczęte!!

Ewelina no proste że bolą tak samo jak piersi Najczęstsze objawy ciąży jakie się spotyka to własnie takie jak przed okresem

Gość lemyed
ewelina jezeli to bylo 3 tygodnie temu to zrób test ciazowy jutro rano i sie uspokoisz

Gość Ewelina.16.
Nie chcę testu. Boję się.

To po co wogóle urzędujesz z chłopakiem któremu widać tylko jedno w głowie On Cię nie lubi ale jak byłaś pijana i widział że sobie może pomacać to już Cię lubiał Zastanów się co robisz bo Twój nie rozsądek może poprowadzić Cię do dużych kłopotów Ja wiem jak się myśli mając 16 lat uwierz mi bardzo ale to bardzo głupio Sama wiem po sobie Ja chodź jestem już dawno pełnoletni to wiem że napewno nie jestem całkowicie dorosła

Ewelina 16 ale co Ci da ten strach jeżeli jesteś w ciązy to prędzej czy później to wyjdzie na jaw A uwierz mi lepiej żeby to było wcześniej niż później !!

Gość lemyed
ewelina , niechcesz zrobic testu? dlaczego? bedziesz spokojniejsza a tak czy siak bedziesz musiala sie dowiedziec o ciazy zrób test jutro rano ,

Gość wylot
odezwała sie ta co nikomu nie wierzy. Doradczyni się znalazła...

autorko ja to cie wogole nie rozumiem:-0 piszesz ze nie wiesz czy jestes w ciazy bo nie pamietasz nic z imprezy... a przepraszam bardzo a niby skad my mamy to wiedziec???????????? albo naprawde jestes pusta albo to kolejna prowokacja

Gość wylot
ja tez mialam ten problem MYSLAŁAM ZE JESTEM W CIAZY ale napisałam do bravo girl i wysłali mi test na IQ i wyszło -1747/ 0// przy wzroscie 150/60kg:)

Gość wylot
wiec ty tez napisz do bravo girl

Gość autorko
czy to"16"przy nicku to twoj wiek?jesli tak to mimo tego iz jestem pedagogiem pracujacym w zawodzie gdyby moja 16 l.corka zalala sie i na dodatek nie wiedzialaby co sie z nia dzialo to tak bym jej dupe zloila ze przez tydzien nie umialaby usiasc!wspolczuje ci rodzicow pewnie w pogoni za kasa zapomnieli ze ich coreczka dorasta:-o

Nie ma sensu wogóle z laską gadać. Przecież jej nie powiecie czy sie kochała czy nie bo nie byłyście świadkami. Moim zdaniem to czysta prowokacja