Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina.16.

Nigdy nie uprawiałam seksu ale nie jestem tego pewna.

Polecane posty

do autorko- a z kolei taki z ciebie pedagog że byś złoiła dupe córce. Tutaj co 2 pisze na pomarańczowo że jest psychologiem..pfff

Gość autorko
Julli i czarnulka1906 - znamy sie jal lyse konie co wiecej lubimy sie BANKOWO:)Uwierzcie mi ze kto jak kto ale wy musicie mi na slowo uwierzyc ze jestem pedagogiem a jak nie to juz sie do was nie odezwe:p Praca praca w pracy wiele zrobic nie moge ale jak Boga kocham gdyby moja 16 l.corka wrocila zalana do domu to tylek ma czerwony od pasa.Mowcie co chcecie ale co druga matka w ten sposob zalatwilaby ta sprawe tyle ze tu kazda sciemnia jaka to z niej tolerancyjna mamusia.Nie ma ze boli ja dostawalam jak prawie kazdy z nas w dziecinstwie po dupsku i dzieki temu majac 16 lat nie pilam alkoholu. Dlatego na pomaranczowo to pisze bo zaraz mnie zjada switoszkowate idealne mamusie:p

Ja jak wracałam do domu nietrzeźwa dostawałam tydzień kary ale i tak wychodziłam.Mama była za mięka. Nie mogła słuchać mojego gderania i w końcu pozwalała mi wyjść a ja w podzieńce nie piłam dużo na imprezie jakieś 3-4 piwka i wsio.Miałam mocną głowę i po trzech piwach czułam sie jak bym sok pila.A teraz po ciąży wystarczy czasem pół albo jedno i uż mi się chce spać i jakaś zamulona jestem i dlatego teraz nie piję.

Autorko nio tak wiem że to co ona pisze to jest przerażające ,ale przecież bicie nie jest koniecznie dobrym rozwiązaniem Ja też pamiętam jak przyszłam do domu po piwie i mama mnie szczeliła w przysłowiowy pyska ,ale potem miałam jej ochote się odegrać co prawda nie zrobiłam tego ale nie wszyscy tak myślą Wiadomo nerwy puszczają heh mam nadzieję że ta dziewczyna nie będzie w ciąży !!

Gość no wlasnie zjade p.pedagog
I co ci to by dalo, ze zloisz dupe? Zmadrzeje? Znienawidzi tylko, oduczy myslenia, bo wie, ze myslisz za nią, łojąc jak cos zbroi. A tym bardziej po fakcie? a jesli w ciązy? Przedtem było wychowywac. W zyciu nikt mnie nie bil, nie uderzyłam swoich dzieci, nigdy nie mialam z nimi problemu, nikt w rodzinie nie pali, nie pije, zadnych klopotow w szkole i na studiach. Dzieciom sie tlumaczy, nie leje. Łaska boska ze mam dobrą, kochajaca sie rodzine i zadne z moich dzici nie było zdane na łaske takich , pozal sie Boze , pedagogów.

Gość no wlasnie zjade p.pedagog
nadal mnie nosi, jak czytam takie wypowiedzi "pedagoga".NO I WIDAC, ZE BYLAS TRESOWANA BiCIEM , BO NIE MYSLISZ . CO BY DAŁO LANIE TAKIEJ DZIEWCZYNY PO FAKCIE?] Ma sie nie puszczac ze strachu przed biciem? Toz chyba sama ma nauczke - strach,ze nie wiadomo, czym sie takie chlanie moze skonczyc. I co - będziesz ja biła cale zycie, zeby ustrzec przed błedami? Do jakiego wieku? Przeciez i dorosłe kobiety je popelniaja . Jesli taka opamiętuje sie dopiero, jak dostaje w d, to kto ma ja dalej lac, jak ty, biedactwo, nie bedziesz miala siły? Mąz? Syn? W mysl tej zasady - jak ty zidiociejesz na starosc, bedziesz nieznosna, to chyba ona powinna cie lac- dla twojego dobra przeciez ...

Wiecie co w sumie nie ma o co się kłucić zapewne takich przypadków jest 1000 a tej dziewczynie nie potrafimy udzielić odpowiedzi bo z kąd mamy wiedzieć czy ktoś ją wykorzystał czy nie Ja jej radzę tylko zrobić test

Gość Ewelina.16.
Ale ja nie chcę robić testu. Boję się:O

Gość autorko
no wlasnie zjade p.pedagog Tyle ze ja potrafie oddzielic prace zawodowa od zycia prywatnego:-p To po pierwsze.Po drugie.Mam nadzieje ze mojej corki nie bede musiala nigdy uderzyc a ty najechalas na mnie jakbym juz jej krzywde zrobila!jest stanowczo za mala i mam nadzieje ze wychowam ja dobrze.Na tyle dobrze ze w wieku 16 lat brzydko mowiac nie skurwi sie pod wplywem alkoholu...Inaczej tego nazwac nie mozna.Po trzecie OTWORZ OCZY POROZGLADAJ SIE co sie na ulicach dzieje!wyjdz na spacer o 24 zobacz jakie malolaty biegaja o tej porze.15 latka ubrana wymalowana jak tania zdzira z kolczykiem w pepku z petem w gebie chowajaca piwo za plecami.Coraz wiecej 16 latek rodzi dzieci.Efektem jest wlasnie wychowanie a wlasciwie brak wychowania.Czasem jest tak ze jedynym SKUTECZNYM argumentem jest wlasnie wpierdziel.Dostawalam w dupe i jakos nie czuje nienawisci do moich rodzicow a wrecz przeciwnie.Byli na tyle madrzy ze dzieki nim w okresie buntu nie siegnelam po alkohol narkotyki peta ze nie uganialam sie za frajerami po dyskotekach i w wieku 16 lat nie martwilam sie czy mnie jakis fagas przelecial czy nie bo bylam zbyt pijana zeby sie kontrolowac.Swoje uwagi zachowaj dla siebie.Poczytaj troche kryminologii posluchaj co w tv mowia a potem komentuj moje wypowiedzi.

Gość Ewelina.16.
Ale to nie temat o nastolatkach. Ja chodzę ubrana normalnie. Na imprezie miałam na sobie lniane, jasne spodnie, długą bluzkę pod szyję i koszulę z długi rękawem. Nie maluję się, tylko tusz do rzęs. Nigdy nie piłam alkoholu, skąd miałam wiedzieć, że taka ilość tak na mnie podziała?

Ewelina ok no ale po co założyłaś topik mogłaś się spodziewać negatywnych komentarzy Ja też jestem w ciąży ale mam te 19 lat i 4ro letniego partnera ale wogole nie o to tu chodzi Po prostu wiele osób będzie przerażonych bo będą Cię porównywać do swoich dzieci żadna matka nie chciałaby aby jej córka była wcześnie mamą a tym bardziej nie wiadomo z kim Teraz już nikt Ci pomóc nie może bo nikt na Twoje pytanie nie odpowie sama wiesz na ile możesz ufać swoim koleżanką Pewnie i tak jak się okaże że nie jesteś w ciąży to będziesz miała kocioł w głowie bo z tego co widzę jesteś/ byłaś dziewica więc dopóki nie pójdziesz do ginekologa nie dowiesz się czy Cię wykorzystali czy nie

Gość Ewelina.16.
No właśnie... Ale nic mnie nie boli i wygląda wszystko w kroku tak jak przedtem. Bolały mnie tylko plecy ale to dlatego, że spadłam z fotela:O Babcia mojej przyjaciółki mówiła kiedyś, że żeby nie zajść w ciąże, trzeba nosić przy sobie tygrysie oko (taki kamień) i chyba odmawiać różaniec do św. Hieronima czy kogoś takiego. Nie pamiętam. Jak myślicie, jak dla pewności będę tak robić, to nie zajdę w ciąże?

Ewelina 16 ty chyba robisz tu prowokację Jakie tygrysie oko halooo Ty się dobrze czujesz>>?? A jak w związku z tym miało by wyglądać Twoje krocze idz dziewczyno do ginekologa albo chociaż zrób test

Dziewczyny no dajcie spokój... nie angażujcie sie tak w ten temat bo laska albo jaja sobie robi albo jest po prostu taka glupia...

Gość Ewelina.16.
Tygrysie oko to taki kamień! Nie słyszałyście o nim? No skoro wcześniej nigdy nie uprawiałam seksu, to jakby ktoś mnie wykorzystał, chyba coś bym, czuła, przynajmniej po wytrzeźwieniu?

Gość miauuuuuuuumiauuuuuuuuuuu
kurwa, po co wy piszecie z tą kretynką...no ja pierdole laska was w konia wali a wy sobie piszecie glupoty...ej no olejcie ją bo zal to czytać....a tygrysie oko to ona ma zamiast mózgu

Gość Ewelina.16.
Myślisz, że jak chłopak miał małego, to nie zauważyłabym utraty dziewictwa?

Gość tak pewnie oczywiście
wtedy nawet byś nie poczuła gdyby cię w ucho "pukał" :P

Gość Ewelina.16.
Chodzi o to, że jak się nigdy wcześniej nie uprawiało seksu, to nawet jak jest się spitym, po wytrzeźwieniu, chyba coś bym czuła, ze jest nie tak? Czy to możliwe, żeby mnie ktoś wykorzystał i żebym nie miała żadnych "dolegliwości po" kilka godzin później?

Gość autorko
Panie Boze chron przed takimi coreczkami!na miejscu twojej matki nogi bym ci z dupy powyrywala gdybys przyszla do mnie z tekstem"mamusiu bylam do tej pory dziewica ale na imprezie schlalam sie do nieprzytomnosci.Jeden albo i paru fagasow pyknelo mnie i nie wiem czy w ciazy nie jestem"...:-o

Gość Ewelina.16.
Ale przeciez nie powiedziałam nic takiego:O