Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sadzicie o tym fotografie

co sadzicie o tym fotografie?

Polecane posty

Gość wydaje mi sie
calkiem niezly :)

Gość co sadzicie o tym fotografie
sekata a ty madralo jakiego masz fotografa?

ale dlaczego od razu tka agresywnie? przeciez mowie, ze ten co podalas mi sie podoba. jest tu na forum w ostatnich watkach taki temat tylko z innym fotografem, tamtem jest gorszy od tego, co podalas, wiec nie rozumiem te wąty?

a poza tmy moj fotograf to moja sprawa, jak bede chciala to bede sie chwalic

no nie bylam bo nie wiem nawte, kiedy mam zaczac chodzic>? już??? :P wkurzylam sie bo psize normalnie a laska tutaj sie stroszy i mi tu od 'mądral' bedzie wytykac

mysle ze tak miesiac, moze troszke wczesniej mozesz juz zaczac chodzic, ale powoli zacznij od 6 minut, potem zwiekszaj stopniowo :) ja bede chodzic co tydzien.

no wlasnie sie zastanawialam keidy to i jak czesto powinnam zaczac chodzic, zeby mi to nie zeszlo za szybko albo ebym sie nie usmolila na murzyne :P

Gość zalezy jaka masz karnacje
mysle ze od polowy lipca raz w tyg po 10 minut ;)

Gość ten fotograf to jakas
masakra. ja bym się na niego niezdecydowała

karnacje mam taką średnią, w zimie jestem blada ale w elcie b. szybko sie opalam i zostaje mi ona na dlugo w sumie, ogolnie mam skore taką srednią- nie białą jak u albinosa ze sie opala na czerwono ani tez nie taka jak mają mulatki-tkaa srednią no :P a to co tydzien? ja myslalam, ze przed slubem to trza jakos codziennie lazic>? ale jak co tydzien to ile rayz mam pojsc?

pierwsze zdjecia jeżeli chodzi o wykonanie są okropne tło jest zamazanem, a drugie są lepsze aczkolek w obudwu przypadkach powinno się nad nimi popracować , przeci sz są teraz tak dobre programy że z kiczu można coś fajnego " wyczarować" :D

to zalezy od Ciebie. Ja zaczne chodzic od tego tygodnia planuje jutro 9no chyba ze dostane okres) slub mam 2 sierpnia wiec 7 razy na pewno piojde (karnetów mam akurat 7)

Dziewczyny a po co chodzic latem na solarium ? Nie lepiej pojechac na plaze. Taka opalenizna ladniej wyglada, dluzej sie utrzymuje i nie jest az tak szkodliwa dla skory.

Ewelina- no owszem, ale: 1. nie mam czasu na leżenie na plaży (będe leżec podczas podrozy poslubnej) 2. chce sie opalic rownomiernie bo mam sukienke z odkrytymi plecami 3. skoro mam w 10 min osiagnac bez spalenia ten sam efekt, co w lezeniu plackim przez pol dnia no to chyba to jest rpzemawiajace za solarium? (chociaz do tej pory nigdy tam nie chodzilam ale przed wlasnym slubem krzywda mi sie nie stanie ;)) )

Sękata, jeśli chcesz być ładnie i "niechamsko" opalona, to wybierz się ze 3-4 razy przed ślubem, w odstępach tygodniowych, pierwszy raz na 6 min, potem stopniowo na 7 i 8 minutek. Dzień przed solarium strzel sobie peeling całego ciała i dobrze nawilż skórę, również po opalaniu. Ostatni raz idź tak w środę przed ślubem, nie później, a nawet wcześniej, bo możesz się opalić na czerwono:) Ja mam podobną karnację jak ty, sądząc po twojej wypowiedzi, i w ten sposób uzyskałam ładną, delikatną opaleniznę. Widuje się nieraz te pomarańczowe lachony w sukniach ślubnych, ohyda:-O