Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

144444444444444444444444444444

ryże wlosy

Polecane posty

Mam 14 lat i mam rude włosy. Uwielbiam je, choć dużo, naprawdę dużo osób w mojej szkole mnie wyzywa od rudzielców, od wrednych i fałszywych. Chcialabym byc fotomodelka, nie wiem czy mam szanse przez te rude wlosy.bo chyba nie ma w polsce takich modelek no nie?

Gość OUPiS
Jest mnóstwo modelek o rudych włosach, teraz taka uroda jest w cenie, wiec powinnaś się cieszyć ;) Pozdrawiam!

Gość a dla mnie
rude włosy są fajne i mysle że ludzie ci poprostu zazdroszczą albo chca sie przypodobac kolegom nie zwracaj uwagi na idiotów

Gość zimne palce
Marcia Cross - z gotowych na wszystko- ma przepiekne wlosy Julianne Moore kate walsh Debrah Messing,Connie Nielsenn Magdalena Walach,Gillian Anderson, Kate Winslet, Julia Roberts

Gość pakorzyca
nie liczy sie kolor wlosow... tylko jelsi juz chodzi o urode to calkosztalt jak wygladasz... no wiesz ze jezeli jeste skompletna ryża marchewka i masz rozowa skore i pelno piegow to kapa... ale jezeli ogolnie jestes ladna a wlasciwie masz w sobie cos to masz ogromne szanse,... teraz rudzielcow trzeba modelek... zreszta np fotomodelki musza byc rozne grube chude rude blond łyse... probuj... nic nie tracisz