Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLIWIERKA222222

STRES W DNIU SLUBU..!!JAK SIE GO POZBYC????

Polecane posty

Gość OLIWIERKA222222

NIE WIEM JAK SOBIE PORADZE ZE STRESEM W DNIU SLUBU?STOSUJECIE JAKIES TABLETKI USPOKAJAJACE,ALBO JAKIES HERBATKI?MOZE COS MOCNIEJSZEGO WAM POMAGA?

Gość OLIWIERKA222222
TYLKO PROBLEM JEST TAKI ZE NIE PIJE ZA DUZO ALKOHOLU I NAWET JEDNYM MOGE SIE UPIC,A PO DRUGIE NIE PRZEPADAM ZA WODKA..

O stresie się nie mysli :) czasu brak :) a tak w ogóle to wspaniałe chwile są a stres?? hmmmm..... naprawdę wszystko tak szybko mija, że na niego i chwil ślubno-weselnych i urody szkoda :):):)

ja wzielam tabletke ziolowa,ale i tak w kosciele cala sie trzęsłam z nerwow.po zlozeniu przysiegi stres troszke mija.powodzenia :)

Gość migdałłowo
A ja się śmiałam w kościele, i ksiądz zresztą też dostał ataku śmiechu. Nie przejmuj się, ja jak wchodziłam do kościoła to poczułam, że to moja najlepsza decyzja w życiu, stres minął. Kup neospasminę, bardzo dobra, o ziołowych tabletach czy alkoholu zapomnij.

Nic nie bierz i nie pij alkoholu!Ja miałam stres przed przyjazdem męża, ale potem przed kościłem nerwy puściły i na przysiędzę tylko się śmiałam,mój mąż też!Stres Ci minie jak pogadasz ze znajomymi i rodziną przed kościłem!Wiem co mówie ślubowłam 07.06.2008!Jak weźmiesz tabletki czy łykniesz kielicha będziesz nie sobą!Pozdrowionka!

zgadzam sie w zupelnosci w Oluniusia! w Kosciele to juz luz. chwila stresu jeszcze przy pierwszym tancu, a potem to juz szalenstwa:):)

No dokładnie \"go-for-it\".Mój mąż był tak zestresowany pierwszym tańcem, że myślałam, że caly czas nie oddycha!U mnie był już luz!W końcu to facet prowadzi!:)

Dokładnie, najgorszy jest kościół i pierwszy taniec, a potem to już leci że hej:-D Podczas przysięgi patrzcie mężu w oczy, nie księdzu ani kościelnemu , to się nie zestresujecie;)

Gość mezu w oczy
chyba mezowi jak juz..