Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukas79

FOTOGRAF GRATIS-KIELCE I OKOLICE

Polecane posty

Gość lukas79

Witam wszystkie Pary Młode Jestem początkującym fotografem dlatego z miłą chęcią będę fotografował ( przygotowania, ślub, życzenia i jeśli pozwolicie to i w czasie przyjęcia weselnego np do 23.00 ) dla Was i to ZA DARMO!!!! Oddaję zdjęcia na płycie, w bardzo dobrej rozdzielczości. Mam profesjonalny aparat. Dajcie mi szansę. Serdecznie pozdrawiam, Łukasz Kot e-mail: lukasz.kot@op.pl GG 9519283 tel. 691 066 486

Gość niedoszła panna młodaaa
oczywiście umowę spisujemy?

Gość lukas79
Oczywiście, że tak.

Gość lukas79
NIKT NIE CHCE?:(

Mamy już podpisaną umowę z fotografem, ale jak chcesz, to też możesz fotografować na naszym ślubie i weselu.:) Rozumiem, że chcesz zrobić pierwsze zdjęcia, które będziesz mógł pokazać ewentualnym klientom?

Gość grryyzzz
Ale ten zamówiony fotograf się ucieszy że ktoś będzie mu przeszkadzał i go podglądał. Chyba znowu reklama.

Gość lukas79
WItam Bardzo chętnie zrobie zdjecia jako drugi fotograf.

Gość a gdzie mieszkasz
bo chyba nie bedziesz jezdzil po calej polsce zeby zrobic zdjecia za darmo komus kogo nie znasz?

Gość a gdzie mieszkasz
a sorki nie zaywazylam ze podales w temacie :)

Gość Kajka25
U mnie możesz też fotografować:)

Gość lukasz79
A kiedy?

A czy we wrześniu przyszłego roku również będziesz jeszcze pstrykał zdjęcia bez opłat? :>

Gość lukas79
Oferta ważna do końca roku

Gość kajka25
Podobają mi się Twoje zdjęcia ale ja mam ślub w sierpniu 2009 roku:(

Gość Lukas79
Ciesze sie że sie podobają. Zrobiłem już zdjecia na 3 weselach i nie wydawało mi sie ze to az taka ciezka praca. Oferta ważna do końca roku

Gość kajka25
Tak i jedno z tych wesel było mojej koleżanki:). Moje niestety za rok oferta będzie już nie ważna:(

Gość Marcos polonos
Łukasz musisz jeszcze bardzo popracować 3 wesela i sluby to jeszcze za mało. Ogladając twoje zdjęcia mam wrazenie ze nie radzisz sobie z oświetleniem. Zdjecia wygladaja tak jak by były robione zwykłym aparatem a nie profesjonalnym sprzętem. Nie radzisz sobie z balansem bieli nie radzisz sobie z kadrami A praca fotografa ślubnego to nie jest łatwa praca Nawet za darmo nie zaprosiłbym Cie na mój ślub Ale ćwicz dalej i inwestuj w sprzęt jeżeli chcesz zaistnieć jako fotograf slubny

Gość lukas79
Napisałem,że robie zdjecia za darmo bo się ucze, ale dziękuję Ci za cenne uwagi.

Gość lukas79
www.lukaszkot.pl

Gość DStwaw
Witam p Łukaszu Można powiedzieć ze jestem pana kolegą po fachu. Oglądałem pana zdjęcia i mogę jedno powiedzieć, że nie czuje pan całkowicie planu zdjęciowego. Nie umie się pan skupić na tym, co jest najważniejsze i najbardziej istotne w zdjęciu. Niepotrzebnie pan pokazuje tyle zdjęć czarno białych. Zresztą po rozłożeniu światła na osobach widać, że nie można pokazać tych zdjęć jako kolorowe. Wielu fotografów właśnie tak robi prezentując swoje zdjęcia. Lepiej nie pokazywać takich zdjęć niż powielać nieuczciwe zachowanie innych ,,fotografów” Wybarwienie zdjęć to w pana zdjęciach całkowita porażka. Jeszcze jedna moja rada aby nie ucinać nikomu głów i pokazywać to co jest najważniejsze w zdjęciach a nie zmuszać oglądającego aby myślał o co fotografowi chodzi

Gość lukas79
Po roz kolejny tłumacze że fotografią zajmuje sie od 3 miesiecy i są to pierwsze moje próby. Nie biore za to pieniedzy nadal sie ucze i jeszcze długo będe. Każde uwagi sa dla mnie cenne. Dziękuje i Pozdrawiam. Ł

Gość caca
Zdjęcia Łukasza są bardzo dobre, biorąc pod uwagę, że robi je od 3 mies i porównując do wielu "pseudofotografów ślubnych" Łukasz jest na dobrej drodze! Ciekawe ujęcia, widać, że będziesz dobrym reportażystom :) Trzymam kciuki!

te zdjęcia nie są aż tka dobre, ale ostatecznie jest tma kilka zdjęć, które faktycznie ocierają się o miano udanych, dlatego życze dalszego dążenia do perfekcjii :)

Gość madlennnee
lukas79 fajny z Ciebie przystojniaczek, jeśli robisz też akty to chętnie się umówię:-)

Gość lukas79
Akty też fotgrafuje:)