Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka30 nowa

Housing benefit a working tak-jak to jest,czy musze im oddac???

Polecane posty

Gość Agnieszka30 nowa

Mam maly problem. Dostajemy doplate do mieszkania juz jakies 2 lata,i od tamtego roku working tax credit i child tax credit i dostalismy wlasnie wyrownanie za tamten rok 2tysiace funtow z w.tax. I nie wiem czy teraz nie musze zglosic do Counsil ze mam ta kase? i mam wiecej teraz na miesiac o 250 funa z working tax niz w tamtym roku. Wiec pewnie trzeba zglosic. Ale czy oni mi zabiora to 2 tysiace? A moze jakbym powiedziala ze rezygnuje z doplaty za mieszkanie?czy beda pytac dlaczego? i musze im odpowiedziec,czy poprostu juz nie chce i koniec?

Gość p=p--iy
A co ma do tego Housing benefit ? Tax za prace to twoje zarobki

Gość Agnieszka30 nowa
wlasnie chodzi o to ze ma,bo mam wiecej dochodu i oni wtedy mniej przyznaja. A jak daja kase do tylu-to tamci tez moga ja odebrac,bo nie nalezalo mi sie w takim razie tyle. ale moze ktos sie orientuje.Prosze o wypowiedzi.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
dobrze napisalas jak ja chcialam zlozyc o dofinansowanie na housing to powiedzieli zeby wstrzymac sie dopoki nie dostane working and child tax credit bo wtedy beda znac moje dochody i moge zlozyc o dofinansowanie na chate tylko ze nie wiem jak sie twoja sprawa zakonczy moze przez kilka miesiecy nie beda ci dawac dofinansowania i to bedzie twoj zwrot tak czy inaczej predzej czy pozniej dowiedza sie ze masz taxy

Gość irja
u nas jak dostaje się tax , to automatycznie powiadamiają counsil. lepiej to zgłoś do counsilu, po co potem oddawać dużą kase. po za tym twoim obowiązkiem jest powiadomienie o każdej zmianie sytuacji materialnej. lepiej nie kombinuj.

Gość Agnieszka30 nowa
Macie racje,dzieki.